Obnovit stránku

SCOTTISH FINE SOAPS Body Essentials

5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SCOTTISH FINE SOAPS Body Essentials

Dárkové balení kosmetiky Scottish Fine Soaps z řady Au Lait obsahuje tělové máslo a sprchový krém. Přípravky jsou uloženy do elegantní krabičky a mohou tak být krásným dárkem. Díky jemné vůni s mléčným nádechem jsou přípravky vhodné pro muže i ženy. Dopřejte si kvalitní kosmetiku, která bude jedinečným způsobem pečovat o vaše tělo! 

Vlastnosti sady

  • Je určena pro mytí a ošetření pokožky celého těla
  • Obsahuje tělové máslo a sprchový krém
  • Přípravky je možné používat na každodenní použití
  • Hydratuje, zjemňuje a zvláčňuje pokožku

Tělové máslo Scottish Fine Soaps Au Lait

Jemné tělové máslo je obohaceno o výživné mléko a krémové kakaové máslo pro intenzivní hydrataci pokožky. Hloubkově vyživuje a regeneruje, zanechává pokožku jemnou, vyhlazenou a příjemně provoněnou. Neutrální mýdlová vůně s mléčným nádechem evokuje pocit čistoty i svěžesti a je proto vhodná pro muže i ženy. Hýčkejte svou pokožku hedvábně jemným tělovým máslem, aby byla svěží, pružná a přirozeně krásná!

Typ pokožky:
Pro všechny typy pokožky.

Použití:
Nanášejte na čistou pokožku celého těla a jemně vmasírujte. Používejte kdykoliv podle potřeby, nejlépe po každém sprchování.

Aktivní látky:

  • Výtažky z mléka - hydratují, zjemňují a osvěžují
  • Kakaové máslo - zklidňuje, vyživuje a dodává přirozenou pružnost

Sprchový krém Scottish Fine Soaps Au Lait

Hedvábně jemný sprchový krém účinně čistí a ošetřuje pokožku celého těla. Šetrné složení obsahuje výtažky z aloe vera, které hloubkově hydratují, zklidňují a zjemňují pokožku. Přípravek pokožku ihned při mytí příjemně osvěžuje a dlouhodobě ji chrání před vnějšími škodlivými vlivy. Má neutrální vůni s mléčným nádechem, která je vhodná pro ženy i muže a ještě dlouho po použití vás bude příjemně provázet. Sprchový krém zanechává pokožku hladkou a přirozeně pružnou. Používejte kvalitní sprchový krém, aby vaše pokožka byla jemná a krásná!

Typ pokožky:
Pro všechny typy pokožky.

Použití:
Nanášejte na mokrou pokožku a jemně napěňte. Používejte při každém sprchování a po umytí důkladně opláchněte.

Aktivní látky:

  • Výtažky z aloe vera - zklidňují, hydratují, vyhlazují a zjemňují pokožku 
Kód:  KSDS0877
Prod. číslo:  5016365016087

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06