Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Seagate IronWolf Pro 16TB

5 4 hodnocení
Garance nejlepší ceny
8 659,-

Seagate IronWolf Pro 16TB

Seagate IronWolf Pro

Pevný disk Seagate IronWolf Pro 16 TB pro NAS

Vyberte si moderní disk IronWolf Pro, který je přímo navržený pro nepřetržitý výkon v režimu 24/7, vysokou spolehlivost a a dlouhodobou odolnost. Díky svým vlastnostem je vhodný zejména pro střední až velká firemní prostředí NAS. Díky pokročilým optimalizacím skvěle funguje v rozsáhlých datových RAID polích. Bonusem navíc je služba záchrany dat s 95% úspěšností přímo od výrobce.

Prémiová ochrana dat Rescue Data Recovery Services

Obnova dat může být nákladná. Proto jsou součástí všech disků IronWolf Pro tři roky prémiových služeb Rescue Data Recovery Services. Ty zajišťují nejlepší úspěšnost v odvětví v případě náhodného poškození vašeho disku. Získejte přístup ke globálnímu týmu odborníků světové úrovně v případě ztráty dat v důsledku mechanického poškození, nehody nebo přírodní katastrofy. Chraňte svá data - a svůj rozpočet - se službou Rescue Data Recovery Services.

Disky IronWolf Pro jsou optimalizované pro NAS

Vyzkoušejte potenciál disků IronWolf Pro optimalizovaných pro systémy NAS. Jsou navrženy do prostředí s velkým objemem dat a s mnoha uživatelskými přístupy současně. Nabídnou vám výkon, kapacitu a vysoký poměr pracovní zátěže díky technologii CMR. Firmware AgileArray navíc zajišťuje dokonalé rozložení zápisu dat. Díky tomu všemu získáte jeden z nejlepších výkonů v RAID polích ve své třídě.

Pevný disk Seagate IronWolf Pro

Software IronWolf Health Management

Novou generace softwaru IronWolf Health Management (IHM), který udržuje váš systém NAS v provozu s vysokou efektivitou. Software IHM, který je součástí disků IronWolf a IronWolf Pro, monitoruje stav disků, nabízí doporučení týkající se údržby a poskytuje vyšší přesnost při předpovídání selhání disků.

Pevný disk Seagate IronWolf Pro

Disk s technologií CMR

Všechny disky IronWolf Pro využívají technologii konvenčního magnetického záznamu (CMR). Vestavěné snímače zajišťují toleranci vůči vibracím a konzistentní výkon v systémech s více diskovými pozicemi. Disky IronWolf Pro přitom podporují pracovní zátěž 550 TB/rok. To umožňuje bezproblémové ukládání dat a práci s velkým množstvím dat v komerčních a podnikových sítích a systémech NAS.

Pevný disk Seagate IronWolf Pro

Klíčové vlastnosti disku Seagate IronWolf Pro 16 TB

  • Moderní pevný disk pro NAS 
  • Navržený pro fungování v režimu 24/7
  • Rozšířené sledování kondice disku díky IronWolf Health Management
  • Záchrana dat Rescue Data Recovery Services
  • Nadstandardní záruka na 60 měsíců

Parametry a specifikace

Typ a kapacita

Kapacita úložiště 16 000 GB (16 TB)
Kapacita disku 15 625 GB (15,26 TB)

Rozměry

Šířka 101,85 mm (10,19 cm)
Výška 26,11 mm (2,61 cm)
Hloubka 146,99 mm (14,7 cm)

Hmotnost

Hmotnost 670 g (0,67 kg)

Barva

Barva Černá, Červená

Řada

Řada disku Seagate IronWolf Pro

Užití

Použití Do počítače, Datová úložiště, Interní

Vlastnosti

Rychlost čtení 270 MB/s
Rychlost zápisu 270 MB/s
Technologie zápisu CMR
Vyrovnávací paměť 256 MB
Řadič Seagate
Maximální hlučnost 26 dB(A)
Mean Time Before Failure 2 500 000 h

Spotřeba

Kód:  FP986a1h
Záruka: 60 měsíců
Prod. číslo:  ST16000NT001
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12