Obnovit stránku

Sencor Element 10.1 V2 16GB

4,1 22 hodnocení
Příslušenství ke zboží

Sencor Element 10.1 V2 16GB

Bohatě výkonný, vším potřebným vybavený tablet značky Sencor přichází s exkluzivní Bluetooth klávesnicí sloužící jako stojan a při nepoužívání jako ochranný kryt! Je ideální pro domácí i cestovní využití, kde poskytne spojení velkého výkonu v elegantním těle. Díky klávesnici, kterou budete mít všude s sebou jako ochranný kryt, bude vítaný i pro práci s dokumenty, maily a jiné kancelářské užití. Uplatní se pro širokou škálu aplikací i jako multimediální přehrávač zvládající také HD video. Jeho hardwarové vybavení samozřejmě nevylučuje ani herní využití.
Oproti svému povedenému předchůdci prodělal zúžení profilu na 9,7 mm! Pro větší odolnost byl přidán kovový zadní kryt. Může se pochlubit vysokým výkonem 2jádrového procesoru skrývající 4jádrovou grafiku a moderním operačním systémem Google Android 4.1. Ve výbavě tabletu najdeme webovou kameru i zadní kameru s vyšším rozlišením, takže pořídíte snímky i videa. Pro periferní zařízení je na těle USB 2.0. Připojení velkoplošného televizoru zařídí Micro HDMI.
Zobrazování všeho obsahu a ovládání tabletu má na starosti dotykový displej typu IPS o úhlopříčce 10,1", na kterém se zobrazují živé, syté barvy a ostrý obraz podpoří velmi jemné rozlišení. Displej je v praktickém poměru 16:10. Díky automatické rotaci a vestavěnému G-senzoru ho lze použít i na výšku, kde ho jistě využijete pro čtení či práci s dokumenty nebo pro pohodlné prohlížení internetových stránek. Senzor poslouží i jako ovládací prvek nejedné hry.

Kód:  RF010b5
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01