Obnovit stránku

Sencor Element P451 Dual SIM černý

2,5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Sencor Element P451 Dual SIM černý

Cenově velmi přátelský telefon s vlastnostmi, které z něj činí chytrého společníka na cesty i pro zpříjemnění odpočinku doma na gauči. Mezi jeho největší přednosti patří podpora dvou SIM, 2jádrový procesor a 5Mpx fotoaparát s přisvětlovací diodou. Ve výbavě naleznete i přední fotoaparát, FM rádio či Li-Pol baterii s kapacitou 1400 mAh. Díky operačnímu systému Android se stává univerzálním nástrojem. Dostanete se k obrovskému množství her a užitečných aplikací, které rozšíří možnosti telefonu přesně dle vašeho gusta.

Výbava do terénu i na doma

Přehled o všem máte na 4,5" displeji, což je dobrý kompromis mezi telefonem do kapsy a větší zobrazovací i ovládácí plochou. Zobrazovací technologie IPS vám přinese oproti konvenčním displejům syté barvy, viditelnost i z úhlu a také za slunečného dne. Telefon nepokulhává ani co se konektivity týče. Podpora 3G sítí HSUPA, WiFi (b/g/n), Bluetooth či vnitřní paměť 4 GB, rozšířitelná díky slotu na Micro SD karty, to vše je pro telefon samozřejmostí. Nechybí ani modul GPS podporující všechny možné druhy navigací, a vy se tak již nikdy neztratíte.

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ Dotykový displej

Displej

Úhlopříčka displeje 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeje IPS

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu Přisvětlovací dioda

Paměť a výkon

Typ paměťové karty Micro SDHC
Maximální velikost paměťové karty 32 GB
Frekvence procesoru 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikace a síť

Datové služby EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavní SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5mm), USB micro

Software

Verze operačního systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RC401b1
Prod. číslo:  8590669149650
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18