Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

SENCOR SOC 1100SL Sonický zubní kartáček

4,6 40 hodnocení
Garance nejlepší ceny
Super cena
789,-

SENCOR SOC 1100SL Sonický zubní kartáček

Sonický kartáček Sencor

Elektrický sonický zubní kartáček

Jsem skvělý sonický parťák od Sencoru.

Sencor SOC 1100SL

Se mnou budou zuby vždy dokonale vyčištěné. Jsem opravdu unikát! Vyčnívám, protože nečistím pomocí zvuku, ale vibracemi. Mé vibrace jsou tvořené Supersonickou frekvencí, s kterou spolehlivě rozruším jakýkoliv zubní plak nebo nečistoty. Velmi rychlými kmity napěním zubní pastu, rozptýlím ji do mezizubních prostor a do pár minut vyčistím zuby až o 75 % efektivněji oproti obyčejnému kartáčku. 

Sonický kartáček Sencor

Za jednu minutu 41 tisíc stěrů?

Přesně touto nejvyšší rychlostí jsem vybaven. Stejně tak dokážu nastavit 10 režimů rychlosti. S prvním režimem jsem vhodný pro sonického nováčka a ostatními režimy jistě uspokojím jakýkoliv požadavek uživatele. Mám skvělou paměť! Zapamatuji si libovolný režim a při spuštění ho automaticky spustím. To vše nastavím jedním tlačítkem a pomocí LED diody potvrdím start.  

Vybavili mě časovačem Quadpacer

S tímto časovačem jsem se stal inteligentním kartáčkem. V procesu čistění čtyřikrát zavibruji, a tím vyzvu uživatele k přechodu z jedné části úst do druhé, po uplynutí dvou minut se automaticky zastavím. Moje hlavice speciálně kmitají! Mikro stěry nahoru a dolu zaručují perfektní výsledek a zdravé dásně.  K tomu všemu jsem tichý společník, bezvadně padnu do ruky, a to i při koupání nebo ve sprše.

Elektrický sonický zubní kartáček
Sonický kartáček Sencor

Na jedno nabití vydržím perfektně čistit 45 dní! 

Navíc svou baterii dokážu nabít kdekoliv na světě. Mám k tomu dokonale přizpůsobené cestovní pouzdro. Je možné mě nabít ze zásuvky nebo notebooku, stačí mi klasický USB kabel. Do pouzdra se zabalím společně se dvěma hlavicemi, případně místo jedné hlavice mohu využít místo na malou zubní pastu. 

Důležité informace

  • sonické čištění
  • USB nabíjení
  • časovač Quadpacer
  • 41 tisíc stěrů za minutu
  • 10 režimů rychlosti
  • výdrž 45 dní
Sonický kartáček Sencor

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Typ Sonický
Určení Pro dospělé
Počet pohybů/min 41 000 pohybů za minutu
Počet režimů 10

Funkce

Funkce Časovač, Indikátor baterie

Obsah balení

Počet hlavic v balení 2 ks
Počet nabíjecích rukojetí 1 ks
Kód:  SENSO100
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  SOC 1100SL
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07