Obnovit stránku

SES Moje první malování štětcem a vodou

4,5 15 hodnocení
Garance nejlepší ceny
319,-

SES Moje první malování štětcem a vodou

Kreativita se v dětech probouzí již od útlého věku a je dobré začít ji rozvíjet co nejdříve. Spousta barev, či výtvarných pomůcek často obsahuje chemické sloučeniny, které nejsou pro vaše děti tím nejlepším. Kreativní sadou Moje první malování štětcem a vodou však tento problém hravě vyřešíte. Tato speciální sada je totiž určena dětem již od jednoho roku. Nechte vaše ratolesti malovat štětcem a vodou jako opravdoví školáci a vytvářet tak jedinečná umělecká díla.

Speciální sada pro malování štetcem a vodou umožní

  • rozvoj kreativity již v útlém věku
  • malovat si i těm nejmenším, díky jejich zdravotní nezávadnosti
  • opakované použití (po usušení)

Zdravotně nezávadné, a navíc bez nepořádku

Kreativní sada Moje první malování štětcem a vodou se vyznačuje hlavně svou zdravotní nezávadností. Tím je umožněno pohrát si s touto sadou i těm nejmenším. Nemusíte se bát katastrofických následků v podobě barev na oblečení, sada totiž funguje na principu mokrého štětce. Mokrým štětcem dítě maluje po kartě a postupně se začne objevovat barevný obrázek. Na zaschnutí stačí pouze 5 minut a barva zase zmizí. Celá sada se dá po usušení opakovaně použít.

V balení naleznete 4 malovací karty a štětec.

Vhodné pro děti od 1 roku.

Parametry a specifikace

Co musíte vědět

Určení Pro kohokoliv
Vhodné od 1 let
Kód:  HRAif1427
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8710341144210
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17