Obnovit stránku

Sharks HY6106

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Sharks HY6106

Snad každý muž jednou potřeboval využít pilu pro řezání dřeva nebo tuhých kmetů letitých stromů. Jak jistě víte, práce se dřevem není jednoduchá a vyžaduje soustředění a opravdu dokonale ostrý nástroj. S pomocí motorové pily z dílny Sharks pro vás ani ten nejodolnější špalek nebude problémem.

Klíčové vlastnosti

  • Ideální pro práci doma či v lesích
  • Lišta o délce 40 cm a možností řezu 375 mm
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť
  • Výkon neuvěřitelných 2000 W
  • Zařízení je schopno dosáhnout na 7000 otáček za minutu
  • Automatické promazávání řetězu při práci

Řez jako po másle

Moderní pila Sharks může být využita při domácích pracích i v lesnictví. Tato pila se může snadno postavit na přední příčky mezi ostatními zařízeními v segmentu. Velice dobře vytvarované držadlo je schopno eliminovat otřesy způsobené řezáním. Díky tomu se produkt velice dobře drží a můžete s ním pracovat i několik hodin. S váhou pouhých 5,9 kilogramů se s tímto zařízením dá snadno manipulovat. Lišta o délce 40 centimetrů je vhodná pro práci i s opravdu houževnatým dřevem. Řez o délce 375 mm je více než dostačující. Výkon 2 kW je schopen roztočit řetěz až na 7000 otáček za minutu. Zařízení je schopno se samo promazávat olejem. Brzda řetězu je jistě záležitostí, kterou dokážete při práci ocenit. 

Parametry a specifikace

Speciální vlastnosti

Speciální vlastnosti Ergonomická rukojeť
Součást balení Řetěz

Vlastnosti

Pohon Elektrický
Výkon 2 kW (2,68 HP)
Délka lišty 40 cm
Hmotnost 5,9 kg (5 900 g)
Kód:  BOK011g2
Prod. číslo:  SHK416
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07