Obnovit stránku

Sony Hi-Res IER-Z1R černá

Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Sony Hi-Res IER-Z1R černá


Sony Hi-Res IER-Z1R - sluchátka pro fajnšmekry

Společnost Sony přišla s opravdovým skvostem mezi sluchátky. Jedná se o nové high-end sluchátka Sony Hi-Res IER-Z1R, která se nejen pohodlně nosí a vypadají naprosto fantasticky, ale hlavně přináší kvalitu zvuku na absolutním vrcholu. Sony svými zkušenostmi a mnohaletým výzkum přišli s unikátními technologiemi, které byly schopni vložit do takto kompaktních sluchátek. Celková váha sluchátek Sony Hi-Res IER-Z1R je pouhých 26 gramů. Hybridní reproduktor disponuje impedancí 40 Ohmů a frekvencí 3-100 000 Hz. Ke sluchátkům je i připojitelný kabel tvaru Y o délce 1,2m, který je zakončen zlatem potaženým konektorem do tvaru písmene L.


Zvuk na svém vrcholu

Každá součást sluchátek Sony Hi-Res IER-Z1R byla vytvořena tak, aby sluchátkům dodala ty nejlepší vlastnosti a vy si vychutnali pouze ten nejlepší, nejčistší zvuk. S těmito sluchátky budete moci rozeznat sebemenší nuance v hudbě a naprosto se odevzdat hudebními prožitku.

Dlouhá výdrž baterie

Jednotlivé části sluchátek Sony IER-Z1R byly navrženy od základů a poskládány tak, aby tvořili jeden harmonický celek, který vám dodá jen tu nejlepší kvalitu zvuku.

Výškový reproduktor

Prvotřídní výškový reproduktor ve sluchátcích Sony IER-Z1R byl stvořen k tomu, aby dodal ultravysokofrekvenční rozšíření s hilínkovou membránou LCP a vnějším magnetickým obvodem. Díky výjimečně rychlé odezvě přesně sleduje dynamiku hudby a tím vám poskytne zážitek jako z koncertního sálu.


Přednosti sluchátek Sony Hi-Res IER-Z1R

  • Technologie EXTRA BASS pro výrazný a hluboký zvuk
  • Elegantní & ergonomický design
  • Vestavěný mikrofon
  • Možnost využít hlasového asistenta

Dynamická membrána

12mm dynamická membrána reproduktoru je tvořena hořčíkovou kopulí a hliníkovým LCP. Díky tomu vzniká unikátní full-range, který vám nabídne hluboké a dunivé basy a přitom jemný středový zvuk.

Ovladač Balanced Armature

Aby bylo dosaženo zvuku s vysokým rozlišením, přišli v Sony s novým ovladačem Balanced Armature, který je složen z hořčíkové membrány, stříbrné membrány, cívky a pozlacenými svorkami.

Minimální zkreslení

Za minimálním zkreslením a skvělou průchodností signálu stojí tisíce hodin poslechových testů, které pomohly vyvinout miniaturní špičkové kondenzátory.

Akustický design

Široké zkušenosti inženýrů Sony vedly k vytvoření perfektního akustické signálu, který vám zprostředkuje naprosto přirozený a čistý zvuk.

Frekvence

Výškový reproduktor je umístěn v koaxiální poloze proti trysce, a tím je umožněno dodat vašim uším tóny o frekvenci až do 100kHz.

Propojovací kabel o průměru 4,4 mm

Sluchátka Sony IER-Z1R dostanete s vyváženým propojovacím kabelem o průměru 4,4 mm. Ten odděluje zvuk z levého a pravého reproduktoru, takže výsledná kvalita zvuku je ještě lepší.



Pečlivá výroba v Japonsku

Produkty Sony vyrobené v Japonsku jsou zárukou využití těch nejlepších a nejjemnějších komponent spolu s nejmodernějšími výrobními postupy. Výsledné produkty jsou tak naprostou špičku ve svém odvětví. Proto jsou sluchátka Sony Hi-Res IER-Z1R naprostým skvostem na poli sluchátek.

Parametry a specifikace

Barva

Barva Stříbrná

Typ sluchátek

Provedení Špunty
Mikrofon Ano

Připojení

Typ připojení 3,5mm Jack
Vedení kabelu Oboustranné (do obou mušlí)
Odnímatelný kabel Ano

Vlastnosti a funkce

Další vlastnosti Vyměnitelné špunty

Charakteristika sluchátek

Frekvence do 100 000 Hz
Citlivost 103 dB/mW
Impedance 40 Ohm

Hmotnost

Hmotnost 26 g
Kód:  RO977x1
Prod. číslo:  IERZ1R.WW2
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19