Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Speck iGuy Mango Orange iPad Mini 3

Speck iGuy Mango Orange iPad Mini 3

Zábava a bezpečí pro vaši elektroniku i pro děti, to jsou vlastnosti, které splňuje tento krásný, odolný a zároveň hravý kryt pro tablety iPad Mini 3 a Mini 2. Dejte iPad beze strachu svým ratolestem do rukou na hraní nebo jej postavte na stůl a užívejte si se svými potomky sledování oblíbené pohádky. 

Klíčové vlastnosti

  • Krásný a hravý kryt pro iPad Mini 3 a Mini 2
  • Možnost postavení krytu díky dvěma nohám 
  • Odpovídá vojenskému standardu odolnosti MIL-STD-810G
  • Neobsahuje zdraví nebezpečné PVC
  • Přesné výřezy pro připojení periferie a nabíječky

Chrání iPad i vaše děti

Stejně jako zábavný je však tento kryt i odolný. Aby kryt odolal i neohrabaným rukám vašich ratolestí a nehodám z nepozornosti, musel kryt projít sérií náročných testování, než byl vpuštěn na trh. Odolá extrémním teplotám i nárazům, odolá vibracím při přepravě, chemikáliím, vlhkosti a ochrání váš iPad před případnými škrábanci. Díky tomu si vysloužil certifikaci MIL-STD-810G. Při výrobě tohoto ochranného krytu výrobce nemyslel jen na bezpečí iPadu, ale měl na paměti i vaše ratolesti. Proto produkt neobsahuje žádné PVC, které by mohlo mít negativní dopady na zdraví vás i vašich dětí. Krytu samozřejmě nechybějí ani přesné výřezy pro zapojení napájecího adaptéru či sluchátek. 

Parametry a specifikace

Displej

Úhlopříčka displeje 7,9 " (20,07 cm)
Kód:  SPCK002c7b
Prod. číslo:  72014-B048
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13