Obnovit stránku

SPIGEN Ultra Hybrid Crystal Clear

4,0 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SPIGEN Ultra Hybrid Crystal Clear

Hybridní ochranný kryt tvořený kombinací TPU a polykarbonátu je určen pro Nexus 6. Výrobce, léty prověřená firma SPIGEN, nabízí v tomto modelu extrémní ochranu proti poškrábaným zádům vašeho smartphonu, přesto však kryt díky jeho tloušťce téměř nepocítíte a navíc je vzadu průhledný, takže dává vyniknout logu výrobce.

Kryt je samozřejmě určen pouze pro Nexus 6, proto jsou všechny otvory pro přístup ke konektorům přesně vyměřeny a nestane se, že by se k nim kabel nedostal. Kryt je měkký na dotek, přesto je velmi pevný a zachovává minimalistický design výrobku. Díky tomu vám telefon ukrytý v tomto obalu skvěle padne do rukou a jen tak z nich nevyklouzne.

Parametry a specifikace

Vyberte si značku/model telefonu

Značka telefonu Motorola
Model zařízení Nexus 6

Typ a materiál

Materiál Plast
Kód:  SP007s2t
Prod. číslo:  SGP11246
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18