Obnovit stránku

Atomic Hawx Prime 110 S

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Atomic Hawx Prime 110 S

Pánské lyžařské boty Atomic Hawx Prime 110 S Black/Anthracite vám na sjezdovce poskytnou dokonalé pohodlí. Jsou speciálně uzpůsobeny pro lyžaře, kteří chtějí dosáhnout vysokého výkonu spolu s využitím všech výhod konstrukce skeletu Prolite, která je velmi lehká a zesílená na klíčových oblastech. Technologie 3M Thinsulate Insulation zaručí dokonalý tepelný komfort, a to i v případě vlhka či většího chladna. Flexe 110 zaručuje vysokou pevnost skeletu a hodí se tedy pro sportovní lyžaře. Lyžařské boty mají také vnitřní botu Memory Fit 3D Gold s jednoduchým nastavením pro každý typ nohy či Power Shift pro nastavení požadovaného náklonu.

Klíčové vlastnosti pánských lyžařských bot Atomic Hawx Prime 110 S Black/Anthracite

  • Pánské lyžařské boty určené pro sportovní lyžaře
  • Ideální na sjezdovku
  • Izolují teplo a jsou vysoce pohodlné díky technologii 3M Thinsulate Insulation
  • Boty Atomic Hawx Prime 110 se velmi snadno nazouvají
  • Extra zadní vyztužení skeletu Energy Backbone
  • Power Shift s možností nastavení předního náklonu
  • Flexe 110
  • Moderní černé provedení
  • Na výběr z mnoha různých velikostí

Memory Fit a 3M Thinsulate

Boty Atomic Hawx Prime 110 S se vytvarují přímo na vašich chodidlech. Slouží k tomu technologie Atomic Memory Fit 3D Gold pomocí které se nastavíte skelet a vnitřní botičku dle vašich potřeb. Tvar skeletu pak obepne vaši nohu a poskytne vám tu nejlepší oporu. Vnitřní botička obsahuje vložku 3M Thinsulate, která vás udrží v teple za každého počasí.

Inovativní technologie Power Shift a Energy Backbone

Lyžařské boty Atomic Hawx Prime 110 S disponují také technologií Energy Backbone, která zpevňuje klíčové zadní místa skeletu pro lepší ovladatelnost při vašem sportování. Pro ještě osobitější nastavení je zde technologie Power Shift s možností nastavení předního náklonu mezi 13 - 17 stupni a také nastavení tvrdosti až do škály 10.

Kód:  SPTatm0469nad
Prod. číslo:  SPTatm0469nad
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04