Obnovit stránku

Burton INVADER BLACK

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Burton INVADER BLACK

Pánské boty na snowboard Burton INVADER BLACK s konstrukcí Total Comfort Construction nabízí špičkové technologie, komfort i výkon. Disponují jednoduchým zapínáním na tkaničky a použitá lanka jsou téměř nezničitelná, zcela přirozeně se ohýbají a zaručují dokonalé pohodlí. Boty utáhnete snadno, velmi rychle a precizně. K perfektnímu obejmutí nohy přispěje rovněž tvarovaný jazyk Snow-Proof Internal Gusset, maximálnímu pohodlí pak napomáhá také vnitřní vyjímatelná botička Imprint 1 nebo například podrážka DynoLite Outsole. Díky pružnosti Soft jsou boty Burton vhodné pro rekreační jezdce, a to především na All Mountain jízdu. Na výběr z mnoha různých velikostí.

Klíčové vlastnosti snowboardových bot Burton INVADER BLACK

  • Pánské snowboardové boty Burton INVADER BLACK
  • Vhodné pro rekreační jezdce na All Mountain
  • Se zapínání na tkaničky
  • Vnitřní vyjímatelná botička Imprint 1 s tepelnou izolací
  • Snow-Proof Internal Gusset chránící jazyk bot před sněhem
  • Maximální komfort od prvního nazutí zajistí konstrukce Total Comfort Construction
  • Podrážka DynoLite Outsole pro maximální ohebnost
  • Na výběr z mnoha různých velikostí

Burton INVADER BLACK jsou perfektně odpružené

K maximálnímu pohodlí na svahu napomáhá vnitřní botička Imprint 1, která je vybavena tepelnou izolací a je plně vyjímatelná. Podrážka DynoLite Outsole vyniká svojí nízkou hmotností, optimálně snižuje těžiště a umožňuje kvalitní kontakt s prknem.

Snowboardové boty vhodné i pro méně upravené svahy

Snow-Proof Internal Gusset chrání jazyk bot před sněhem, zatímco konstrukce Total Comfort Construction zajistí maximum komfortu od prvního nazutí. Burton INVADER BLACK jsou jednoduše boty, které zaručí neustálé zdokonalování. Nabízí znamenité pohodlí i tlumení, které pocítíte, i když budete jezdit na méně upravených svazích. S botami Burton si skutečně užijete každou jízdu na 100 %.

Pružnost:
soft

Barva:
černá

Kód:  SPTburto018nad
Prod. číslo:  SPTburto018nad
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13