Obnovit stránku

Fine Gusto krůtí Pepř 25g

4,6 30 hodnocení
Zobrazit alternativy

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Při koupi 1 ks 57 Kč/ks
Při koupi 2 ks 51 Kč/ks
Při koupi 3-4 ks 46 Kč/ks
Při koupi 5 a více ks 37 Kč/ks

Fine Gusto krůtí Pepř 25g

Sušené krůtí maso s příchutí pepře je jedním z produktů ryze české společnosti Fine Gusto Nature. Při výrobě, jejímž výsledkem jsou nutričně cenné pochoutky ze sušeného masa, a to bez přidaných konzervantů a barviv, se pojí tradiční postupy, ruční výroba a moderní technologie. Na sušení jsou používány vybrané kusy libového masa výhradně českého původu. Firma maso získává od menších regionálních chovatelů z okolí Pardubic. Jemně nasolené plátky masa silné asi 4 mm se suší po dobu několika hodin, a pak se ručně krájí na menší kusy. Tak vznikne pochoutka nabitá energií a chutí masa (jerky). Prostě ideální zákusek pro všechny opravdové masožravce.

Klíčové vlastnosti sušeného masa Fine Gusto 

  • Zdravá, chutná a výživná svačina pro milovníky krůtího masa
  • Tepelně zpracovaný, trvanlivý masný výrobek s pikantní příchutí pepře
  • Pouze libové krůtí maso s velmi malým množstvím soli
  • Ručně vyráběno z krůtího masa českého původu
  • Veškeré živiny syrového masa jsou zachovány
  • Skvělý zdroj energie díky vysokému obsahu bílkovin
  • Neobsahuje lepek, glutamáty, konzervanty ani barviva
  • Prakticky baleno, nekazí se a nepotřebuje být v chladu
  • Zdravý potravinový doplněk k okamžité konzumaci

Zdravé stravování s chutí masa

Sušené maso (jerky) patří mezi zdravé potraviny. Do svého jídelníčku ho proto mohou bez obav zařadit nejen vrcholoví a rekreační sportovci, ale prostě všichni milovníci masa, kteří během dne potřebují rychle a spolehlivě doplnit energii. Při sušení se z masa totiž odstraní pouze voda, potřebné bílkoviny a živiny v něm zůstávají zachovány. A vzhledem k tomu, že se k sušení používá výhradně libové maso, jedná se o ideální potravinový doplněk, který tělu dodá potřebnou výživu. Obsahuje více než 60 % bílkovin, minimum tuků a žádné sacharidy. Díky vysokému obsahu bílkovin a zanedbatelnému množství použité soli jsou jerky vhodné jako rychlé, zdravé a výživově hodnotné jídlo pro všechny, kteří si rádi pochutnají na mase. Zdravou potravinou prostě nemusí být vždy jenom zelenina.

Proč právě krůtí jerky?

Sušené maso, známé také pod označením jerky, vyrábí společnost Fine Gusto ze špičkového krůtího masa od menších českých regionálních chovatelů. K sušení jsou používány libové prsní řízky. Krůtí maso si společnost zvolila proto, že se jedná o velmi kvalitní a dietní maso a jeho chuť není možné negativně ovlivnit způsobem chovu. Vývoj krůt totiž nelze ovlivnit steroidy a jinými hormonálními prostředky. Tenké plátky masa jsou jemně nasolené tak, aby soli bylo vždy méně než 2 %. Pak se maso suší po dobu několika hodin. Krůtí maso zvolila firma také proto, že i po vysušení má veškeré výživové hodnoty, stále výbornou chuť a není ho třeba ničím vylepšovat. Zároveň však nic nebrání jeho kulinářským úpravám. Díky tomu si i milovníci pikantnějších a ostřejších chutí mohou z nabídky společnosti vybrat svého ostrého favorita.

Složení:
Sušené krůtí maso - 76,6 % (na 100 g výrobku je použito 174 g syrového masa)
Jedlá sůl, pepř, řepkový olej
Zvlhčovadlo: glycerol, přírodní aroma

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota - 1130 kJ / 267 kcal
Tuky - 4,2 g
Z toho nasycené mastné kyseliny - 1 g
Sacharidy - 15,9 g
Z toho cukry < 1 g
Bílkoviny - 34,4 g
Sůl - 5,27 g

Seznam obsažených alergenů:
Bez alergenů

Upozornění pro spotřebitele:
Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Skladujte při teplotě od 5 °C do 30 °C.
Balení obsahuje absorbér kyslíku (není určený ke konzumaci).

Parametry a specifikace

Maso

Maso Krůtí

Druh

Druh Jerky
Kód:  SPTfg1009
Prod. číslo:  8594177021026
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04