Obnovit stránku

GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate pro ženy 60 kapslí

5 6 hodnocení
Garance nejlepší ceny
189,-

GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate pro ženy 60 kapslí

Změna barevného stylu šablony pro sportovní výživu

GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate

Pro ženy, 60 kapslí

Vitamín GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate obsahuje v denní dávce 150 mg hořčíku, 80 mg vitamínu C, 20 mg koenzymu Q10, 14 mg železa i 12 mg vitamínu E. Kromě toho je jeho součástí také vitamín B1, B2, B5, B6, B9, B12 a D3. Jeho výroba je certifikována dle ISO 22000:2018 a balení přitom vystačí na 30 dní užívání. GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate je speciálně určený pro ženy.

Klíčové vlastnosti vitamínu GreenFood Nutrition Multi VitaMin Chelate

  • Vitamín v kapslích
  • Balení vystačí na 30 dní užívání
  • Určený pro ženy
  • Obsahuje hořčík, koenzym Q10, železo, vitamíny C, E, B1, B2, B5, B6, B9, B12 a D3
  • Výroba certifikována dle ISO 22000:2018

Jelikož nám současná legislativní opatření EU neumožňují podat vám detailnější popis výhod tohoto produktu, tak jak to bylo možné dříve, doporučujeme nahlédnout do odborné literatury či na internetové stránky. Oba zdroje nabízejí dostatek dostupných informací o aktivních látkách obsažených v tomto produktu.

Složení

Magnesium bisglycinate, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), Ferrous gluconate, kyselina askorbová, Zinc chelate, Lalmin Selen (kvasnice), Lalmin Chrom (kvasnice), Coenzym Q10, Tocopheryl Acetate, Calcium panthothenate, Cholecalciferol, Pyridoxin, Thiamin, Riboflavin, Kyselina listová, Cyanocobalamin, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Výživové údaje

Energetická hodnota:- Kj / - Kcal
Tuky: - g
- z toho nasycené mastné kyseliny: - g
Sacharidy: - g
- z toho cukry: - g
Bílkoviny: - g
Sůl: - g

Příprava a dávkování

Užívejte 2 kapsle denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Složení

Magnesium bisglycinate, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), Ferrous gluconate, Kyselina askorbová, Zinc chelate, Lalmin Selen (kvasnice), Lalmin Chrom (kvasnice), Coenzym Q10, Tocopheryl Acetate, Calcium panthothenate, Cholecalciferol, Pyridoxin, Thiamin, Riboflavin, Kyselina listová, Cyanocobalamin, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Parametry a specifikace

Účinek

Účinek Na posílení imunity, Pro krásnou pleť
Pro část těla Kosti, Pleť, Zuby

Určení

Pro koho Pro dospělé

Forma

Forma Kapsle

Balení

Počet tablet/kapslí 60

Typ

Typ Minerály

Minerály

Druh minerálu Hořčík, Železo
Magnesium bisglycinate, rostlinná tobolka z hypromelozy (HPMC - Empty Hard capsule from Hypromellose), Ferrous gluconate, Kyselina askorbová, Zinc chelate, Lalmin Selen (kvasnice), Lalmin Chrom (kvasnice), Coenzym Q10, Tocopheryl Acetate, Calcium panthothenate, Cholecalciferol, Pyridoxin, Thiamin, Riboflavin, Kyselina listová, Cyanocobalamin, protispékavé látky: stearát hořečnatý, oxid křemičitý. '>
Kód:  SPTgfn0041
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8594193921409
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16