Obnovit stránku

GROM WHITE

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

GROM WHITE

Vázání Burton Grom White pro sezónu 2019/20 je jako stvořené pro rekreační sportovce díky měkkosti a toleranci k chybám. Je určené pro děti na all mountain. Jeho flex je konzistentní a obohacený technologií Re:Flex, která ho zvyšuje o 71 % a zachovává kompatibilní se všemi montážními systémy, jako 3D, 4×4 či The Channel. Základna Single Component Construction je odlehčená a nabízí konzistentní odpružení. Strapy v podobě Onestrap with Ergo Shaped Easy Entry Ratchet Tonque jsou velmi odolné. Okamžitou reakci zlepšuje patka Ultra-Lightweight Single Component Grom. Nechybí kvalitní přezky Smack-It Ratchet Smooth Glide Buckles pro jednoduché zapínání a dvouvrstvá podložka Re:Flex FullBED Cushioning System pro účinné tlumení dopadů. Na výběr z různých velikostí.

Klíčové vlastnosti vázání Burton Grom White

  • Vázání Burton má konzistentní flex a je kompatibilní se všemi montážními systémy
  • Burton Grom White v moderním bílém provedení
  • Určeno pro děti na all mountain
  • Odlehčená základna Single Component Construction
  • Velmi odolné strapy Onestrap with Ergo Shaped Easy Entry Ratchet Tonque
  • Kvalitní přezky Smack-It Ratchet Smooth Glide Buckles s jednoduchým zapínáním
  • Patka Ultra-Lightweight Single Component Grom pro okamžitou reakci
  • Na výběr z různých velikostí

Technologie vázání Burton Grom

Strapy Onestrap with Ergo Shaped Easy Entry Ratchet Tonque se vyznačují se vysokou odolností, obouvání tohoto vázání je velmi rychlé a jednoduché. K bezproblémovému a pevnému dotažení slouží kvalitní přezky Smack-It Ratchet Smooth Glide Buckles. O tlumení dopadů se pak stará technologie Single Component Construction.

Sezóna:
2019/20

Kód:  SPTburto109nad
Prod. číslo:  SPTburto109nad
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07