Klíčové benefity sušeného masa Jerky Turkey Original
- Vysoký obsah kvalitních živočišných bílkovin (přes 50 % celkové hmotnosti)
- 100 g sušeného krůtího masa Jerky Turkey odpovídá 240 g kvalitního libového masa
- Neobsahuje lepek ani glutamáty
- Baleno v sáčku s ochrannou atmosférou, takže nehrozí kontaminace
- Pohodlně se vejde do kapsy nebo do zavazadla
Sáček krůtího a hlad vás nepřekvapí v přírodě ani v městské džungli
Pro sportovce, výletníky, ale i pro obyčejné smrtelníky není výživnější svačinky než sáček sušeného krůtího Indiana Jerky. Tence krájené plátky libového masa obsahují přes 50 % živočišných bílkovin s minimálním podílem tuku. Nemají lepek, glutamáty a při výrobě se využívá zdravá sůl z Mrtvého moře. Nenačaté balení vám navíc v teplotách do 30 °C vydrží až 12 měsíců od data výroby. Sáček Indiana Jerky proto můžete mít s sebou kdekoliv a kdykoliv, připravený po ruce, kdybyste se octli mimo civilizaci a přepadl vás hlad, který byste se jinak marně snažili utišit.
POSTUP VÝROBY
Kousky kvalitního krůtího masa se napřed zbaví tukových částí a šlach a nakrájí se na tenké plátky.
Očištěné maso se naloží do speciální marinády, připravené podle tajné receptury.
Po marinaci následuje ruční kladení na rošty a samotné sušení.
Sušení trvá při různých teplotách několik hodin a provází ho i proces uzení.
V konečné fázi se maso strojně nakrájí, rozdělí do sáčků a díky absorbéru kyslíku se zabalí do speciální ochranné atmosféry. Celý proces je pod přísným veterinárním dozorem.