Obnovit stránku

Mistrall Přívlačový set Lamberta XR Spin 2,7m 15-40g + vlasec a třpytky ZDARMA

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Mistrall Přívlačový set Lamberta XR Spin 2,7m 15-40g + vlasec a třpytky ZDARMA

Přívlačový set Mistrall nadchne všechny začínající i zkušené rybáře. Obsahuje vše, co potřebujete k úspěšnému lovu na přívlač. Součástí setu je prut Mistrall Lamberta XR o délce 2,7 m a naviják Mistrall Ruffo FD 30, které společně vytvářejí dokonalou souhru. V setu najdete také 4 ks rotačních třpytek Sperso a vlasec Precedent For Spinning o délce 150 m. Už vám stačí pouze vyrazit na ryby a nahodit. Přívlačový set Mistrall se postará o všechno ostatní.

Klíčové vlastnosti přívlačového setu Mistrall Lamberta XR Spin 2,7 m 15-40 g + vlasce a třpytek ZDARMA

  • Velmi kvalitní přívlačový set
  • Vhodný pro začátečníky i zkušené rybáře
  • Set obsahuje prut Mistrall Lamberta XR s uhlíkovým blankem
  • Prut vyniká rychlou akcí a jeho špička detekuje každý záběr
  • Součástí setu odolný naviják Ruffo FD 30 se 3 kuličkovými ložisky
  • Naviják disponuje počítačově vyváženým rotorem a hliníkovou cívkou
  • Nechybí ani 4 ks rotačních třpytek Sperso a vlasec Precedent For Spinning
  • Třyptky jsou osazené velice ostrými trojháčky
  • Vlasec je ve vodě téměř neviditelný

Prut Mistrall Lamberta XR s velmi rychlou akcí

Přívlačový prut Mistrall Lamberta XR nabízí precizní uhlíkový blank, který vyniká velmi rychlou akcí. Je přitom ideální pro prezentaci především lehčích nástrah. Citlivá špička prutu detekuje i ten nejjemnější záběr. Prut je osazený 1patkovými SIC očky a nechybí ani očko pro zavěšení nástrahy. Pyšní se robustním sedlem navijáku a odhozovou hmotností 15-40 g. Komfortní používání prutu poté umožní korková rukojeť. Prut Mistrall Lamberta XR je ideální pro lov pstruhů, okounů, tloušťů i parem.

Lehký a odolný naviják Ruffo FD 30

Prut Lamberta XR tvoří dokonale sehranou dvojku společně s navijákem Ruffo FD 30. Lehký a současně odolný naviják je opatřený 3 kuličkovými ložisky a 1cestným válečkovým ložiskem, které slouží k okamžitému zastavení zpětného chodu. Jeho tělo je vyrobené z kvalitní uhlíkové směsi a rotor je počítačově vyvážený, což zajistí perfektní ukládání vlasce. Součástí navijáku je také hliníková cívka, která se velikostně hodí na mnoho lovných technik, anti-twist rolnička a klička obráběná pomocí CNC.

Sada Mistrall nabízí vše pro přívlačový lov

Součástí setu jsou také 4 ks rotačních třpytek Mistrall Sperso, které jsou vhodné pro použití při cíleném lovu pstruhů, okounů a jelců, ale můžete je využít i při lovu menších štik či candátů. Třpytky jsou osazené velmi ostrými trojháčky a skvěle fungují i při malém ponoru. Vlasec Precedent For Spinning je poté speciálně vytvořený pro přívlačový lov. Vyrobený je ze směsi polyamidů, díky čemuž je mimořádně pevný s minimální průtažností, ovšem velmi pružný. Ve vodě je navíc téměř neviditelný a je také velmi odolný proti oděru, stárnutí i klimatickým podmínkám. Se setem Mistrall získáte skutečně vše potřebné, abyste se mohli naplno pustit do přívlačového lovu.

Délka prutu:
2,7 m

Délka vlasce:
150 m

Parametry a specifikace

Určení

Určení Přívlačový

Délka

Celková délka 2,7 m

Počet dílů

Počet dílů 2

Tvrdost/zátěž

Minimální zátěž 15 g
Maximální zátěž 40 g
Kód:  RYB017105
Prod. číslo:  4039507229597

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14