Obnovit stránku

Mivardi Base Station MK2

Novinka
6 291,-

Mivardi Base Station MK2

Upravená a vylepšená verze prostorného multifunkčního přístřešku, který se stal absolutním bestsellerem nejen v České republice. Zcela přepracována je nosná konstrukce za použití trojcestných spojek mezi střešním žebrem, svislou stojnou a boční rozpěrnou tyčí. Trubky rámu jsou opatřeny pružinovými západkami, které pevně fixují jednotlivé části rámu ve spojce a výrazně usnadňují rozložení a složení přístřešku. Ve spojkách jsou zároveň otvory pro uvázání kotvících šňůr pro případ použití přístřešku ve velmi silném větru. Nové unikátní řešení střešní rozpěrné tyče a bočních rozpěrných tyčí výrazně snižuje jejich průhyb a zvyšuje jejich tuhost i nosnost. Zároveň umožňuje jejich složení na kratší transportní délku. Aretační zámky teleskopických výsuvů Mivardi s extrémní přítlačnou silou spolehlivě fixují rozpěrné tyče i při maximálním vytažení. 

Stanový přístřešek Mivardi Base Station MK2 vás nezklame

Pro použití v extrémních podmínkách je jako příslušenství dostupná doplňková sada bočních rozpěrných tyčí. Přístřešek je připraven pro zavěšení dvou velkých, síťových organizérů s praktickými kapsami (dostupné jako příslušenství). Boční stěny a jejich fixace na nosné konstrukci jsou upraveny tak, aby bez problému unesly tyto rozměrné organizéry, naplněné až třemi kilogramy zátěže. Úprava fixace bočních stěn přispívá i k výrazně lepšímu napnutí potahu přístřešku. Příjemným vylepšením je i výrazně zvětšené zadní okno. Dalším zajímavým příslušenstvím je i samostatně dodávaný multifunkční držák prutů a podběráků, určený k nasazení na boční rozpěrnou tyč. K přístřešku je dostupný i samostatně dodávaný plnohodnotný zimní přehoz.


Hmotnost: 
13 kg 

Vodní sloupec: 
8 000 mm 

Transportní rozměr: 
120 × 20 cm 

Rozměr: 
220 × 220 (233) × 195 cm 

Materiál: 
M-TEC 210 

Typ podlážky: 
na zip, pro dvě osoby

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Speciální vlastnosti Nepromokavé
Vodní sloupec tropika 8 000 mm
Barva Zelená
Hmotnost 13 kg
Počet plášťů Jednoplášťové
Odvětrávání Síťové otvory

Rozměry - rozbalené

Hloubka 220 cm
Šířka 220 cm
Výška 195 cm

Rozměry - sbalené

Hloubka 20 cm
Šířka 120 cm
Výška 20 cm

Výbava

Maximální počet osob 2
Výbava Přední kšilt
Kód:  SPTaaa1268
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  M-SHEBSMK2
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12