Obnovit stránku

Modo by Roncato HOUSTON M, černá

4,8 4 hodnocení
2 799,-

Modo by Roncato HOUSTON M, černá

Cestovní kufr Houston 67 v elegantním designu módní značky Modo by Roncato v černém provedení se stane nepostradatelnou výbavou při každé příležitosti k cestování. Kufr velikosti M má celkový objem 64 l, a tak jej využijete především na delší dovolené a přepravu více věcí. Kufr Houston je vyroben z tvrdé skořepiny, která se pyšní velkou odolností vůči poškrábání a rozbití. Díky těmto vlastnostem ustojí cestu bez úhony jak kufr, tak vaše uložené věci. Ať už vyrazíte kamkoliv, zavazadlo s TSA zámkem od Modo by Roncato splní vše, co od něho očekáváte, a již při první příležitosti nadchne svým nápaditým designem a smyslem pro funkčnost, pohodlí i ergonomii.

Klíčové vlastnosti cestovního kufru Modo by Roncato Houston 67 černý

  • Černý cestovní kufr Houston 67 značky Modo by Roncato ve velikosti M
  • Kufr o objemu 64 l je vyroben z pevné a odolné skořepiny
  • Vaše věci budou bezpečně uloženy v interiéru s podšívkou a praktickými popruhy
  • Pohodlné a snadné cestování zajistí čtyři 360° otočná kolečka a nastavitelné madlo
  • Zavazadlo značky Modo by Roncato má TSA zámek pro bezpečné cestování na letišti

Pohodlné cestování se zavazadlem Modo by Roncato

Kufr Houston 67 má čtyři dvojitá 360° otočná kolečka, která vám zajistí pohodlné a rychlé cestování. To navíc doplní výsuvné madlo s nastavitelnou výškou. Při ukládání věcí do zavazadla jistě v interiéru oceníte kromě vnitřní podšívky také praktické popruhy a velkou kapsu na zip.

Bezpečné cestování s kufrem Houston a TSA zámkem

Kvůli snaze o maximální bezpečí letů je obvyklé, že kontroloři na letišti mohou zavazadla velmi pečlivě kontrolovat. Zavazadla se většinou prověří skenovacím přístrojem, občas je ale nutné nahlédnout dovnitř a zámek na kufru může být otevřen násilím. Zámky TSA ovšem umožňují otevření pomocí certifikovaného klíče. Nikdo jiný než pověřená kontrola se však takto do kufru nedostane, o své věci se bát nemusíte. Cestovní kufr s TSA zámkem Modo by Roncato Houston 67 rychle sepnete třímístným číselným heslem a máte vystaráno. V bezpečí tak budou vaše přepravované věci i samotné zavazadlo.

Parametry a specifikace

Hmotnost

Hmotnost 3,9 kg

Objem

Objem 64 l

Rozměry (V × Š × D)

Výška 67 cm
Šířka 44 cm
Délka / Hloubka 25 cm

Velikost

Velikost kufru M

Výbava

Vybavení Upínací pásy, Vnitřní dělící přepážka
Kolečka Otočná
Počet koleček 4
Zamykání TSA zámek
Zapínání Zip
Madlo Teleskopické, Boční, Horní

Materiál

Typ Skořepinový
Materiál ABS

Velikost

Velikost kufru M
Kód:  SPTrct48
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8008957473214
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16