Obnovit stránku

Nash Siren R3 Blue

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Nash Siren R3 Blue

Kvalitní a spolehlivě fungující hlásič je během vaší nepřítomnosti u prutů zcela stěžejní přístroj. Vyzkoušejte modrý Nash Siren R3, který je nabitý moderními technologiemi včetně výkonného mikročipu. Hlavním cílem tohoto mikročipu je účinně rozlišit mezi tzv. falešnými záběry a záběry skutečnými, kdy už jde opravdu o úlovek. Dokáže vyhodnotit směr, rychlost a způsob průtahu vlasce. S tímto systémem vám končí plané poplachy způsobené větrem, trávou okolo prutů či proudem, cloumajícím s olovem. Hlásič je plně vodotěsný, vybaven odnímatelnýma ušima a můžete si individuálně navolit stupeň hlasitosti podle svých konkrétních potřeb. Tento hlásič disponuje modrou LED diodou a výstupy pro Optics Light, Pipes a Heads.

Klíčové vlastnosti modrého hlásiče Nash Siren R3

  • Vybaven propracovaným mikročipem
  • Efektně rozlišuje falešné a pravé záběry
  • Plně vodotěsný
  • Funkce ztlumení a varování před vybitou baterií
  • Nastavitelná hlasitost a modrá LED dioda
  • Odnímatelné uši, výstup pro Optics Light, Pipes a Heads
  • Baterie není součástí balení

Parametry a specifikace

Funkce

Funkce Nastavitelná hlasitost, Nastavitelná citlivost, Nastavitelný tón, Integrované záchytné uši, Možnost spárování s příposlechem
Barva diody Modrá

Sada

Počet hlásičů 1 ks
Kód:  JVR045789
Prod. číslo:  5055108929512
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08