Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Saw palmetto 1600 50 tablet

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Saw palmetto 1600 50 tablet

Saw palmetto je doplněk stravy, který podporuje normální funkce prostaty. Přispívá k normální funkci močové soustavy a funkci reprodukčního systému. Pomáhá podporovat růst vlasů.

Obsah balení: 50 tablet

Složení

1 tableta 1000mg: aktivní látky: Saw Palmetto (Serenoa repens) extrakt z ovoce 10:1, obsah mastných kyselin 45%, 160 mg, pomocné látky: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý, oxid křemičitý, protispékavá látka: stearan hořečnatý. 

Dávkování

1 tableta denně. Tableta se zapije dostatečným množstvím tekutiny.

Upozornění

Není určeno dětem, těhotným a kojícím ženám. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Nezapomínejte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují správnou funkci organismu a zachování dobré kondice. 

Skladování: Skladujte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkostí a přímým slunečním světlem.

Parametry a specifikace

Určení

Pro koho Pro dospělé

Účinek

Účinek Na zánět močových cest
Pro část těla Močové cesty
Kód:  PHASAW876
Prod. číslo:  3715100
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04