Obnovit stránku

WISH Xtreme Light 006

5 3 hodnocení
Zlevněno -21 %
919,- 1 159,-

WISH Xtreme Light 006

Je pro vás badminton už více než koníček? Potřebujete kvalitní vybavení, na které se můžete stoprocentně spolehnout při každém zápase? Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 je určená pro mírně pokročilé a pokročilé hráče, kteří přesně ví, co od své rakety čekat. WISH Xtreme Light 006 je středně pružná raketa, ideálně vyvážená na střed. Proto je jasnou volbou pro hráče, kteří upřednostňují technický styl hry. Vzhledem k menší váze 78 g budete mít zaručenou velmi dobrou kontrolu nad svými švihy.

Klíčové vlastnosti badmintonové rakety Wish Xtreme Light 006

  • Použitelná pro technický styl hry
  • Extrémně nízká hmotnost 78 g
  • Přesně vyvážená na střed 305 mm - usnadňuje kontrolu úderu a zvyšuje švih
  • Materiálem hlavy je grafit

Extrémně lehká raketa

S raketou WISH Xtreme Light 006 budete mít svou hru plně pod kontrolou. Celografitová ultralight raketa má díky své nízké váze, pouhých 78 g, vynikající herní vlastnosti. Sílu rakety objevíte v technických úderech a především v útoku. K tomu napomáhá pružný shaft (4/5) a vyvážený střed (3/5). Umožňuje tak rychlou manipulaci a skvělou rychlost švihu při úderu. Ztráta razance při takovéto váze je naopak minimální. Xtreme Light 006 také výrazně méně zatěžuje rameno a loket hráče a pomáhá v nácviku správné úderové techniky.

WISH Xtreme Light 006

Extrémně nízká váha

Pokročilý materiál carbon graphite a inovativní technologie umožňují výrobu mimořádně lehkých raket při zachování vynikající odolnosti rámu. Nízká váha umožňuje daleko větší možnosti pro rychlou manipulaci s raketou a skvělou rychlost švihu při úderu. Ztráta razance při takovéto váze je naopak minimální. Extreme Light rakety také výrazně méně zatěžují rameno a loket hráče a pomáhají v nácviku správné úderové techniky.

WISH Xtreme Light 006

3DT Hot Melt Grafit

Díky speciální technologii tavení dochází při výrobě ke zpevnění rámu a navýšení síly rakety až o 30 %.

WISH Xtreme Light 006

Isodynamická

Rakety s isodynamickým tvarem hlavy rakety mají o 32% větší sweet spot než rakety se standardním tvarem. Hráčům je tak umožněna dobrá kontrola úderu i v případě, že nezasáhnou míč v ideálním místě hlavy rakety – sweet spotu.

WISH Xtreme Light 006

Aerodynamická

S využitím principů aerodynamiky mají osmiúhelníkové a šestiúhelníkové tvary rámu výrazně menší odpor vzduchu než tvary standardní. Proto je manipulace s raketou o tolik jednodušší a rychlejší!


WISH, tradice od roku 1986

WISH je tradiční sportovní značka specializující se na výrobu badmintonového vybavení již od roku 1986. Díky neustálé práci na vývoji nových technologií přináší skvělé herní vlastnosti všech výrobků. Proto si produkty vybírají nejenom závodní, ale také pokročilí a začínající hráči. 

Parametry a specifikace

Barva

Barva Modrá

Vyvážení

Vyvážení 305 mm
Způsob vyvážení Na střed

Styl hry

Styl hry Technický
Úroveň hráče Pokročilá hra

Velikost

Délka 675 mm

Hmotnost

Hmotnost 78 g

Flexibilita

Flexibilita Středně pružná

Tvar hlavy

Tvar hlavy Isometrický

Materiál

Materiál hlavy Graphite

Balení

Počet raket v balení 1 ks

Vlastnosti

Barva Modrá
Kód:  SPTwish05
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  6932474950175
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08