Obnovit stránku

Super Benek Corn Fresh Grass 7 l

4,9 9 hodnocení
Garance nejlepší ceny
159,-

Super Benek Corn Fresh Grass 7 l

Super Benek vám přináší podestýlku z řady Corn Cat. Jedná se o přírodní řadu, která má přírodní žlutou až zlatistou barvu ve formě pevného a současně jemného granulátu o velikosti 1-4 mm. Tento rozměr a váha zaručují minimální vynášení z toalety a zachytávání do kočičí srsti. Při styku s tekutinou tvoří kompaktně pevné hrudky a výborně absorbuje nežádoucí pachy. Vytvořené hrudky se při kontaktu s velkým množství vody úplně rozpadnou. V případě, že vaše kočka omylem polkne podestýlku Super Benek Corn Fresh Grass, nemusíte mít žádné obavy, bezpečně ji vyloučí. Navíc se jedná o čistě přírodní produkt, takže neobsahuje žádné chemické látky. Opakovaná konzumace podestýlky může signalizovat nedostatek živin v běžné stravě. Doporučujeme tak doplnit stravu, případně se poradit s vaším veterinářem.


Hlavní přednosti steliva pro kočky Super Benek Corn Fresh Grass 7 l

  • Stelivo vyrobeno v rodinné firmě BENOX ze Slovenska a Certech z Polska
  • Jedná se o přírodní řadu bez chemických látek
  • Při styku s tekutinou tvoří kompaktně pevné hrudky
  • Chrání zdraví vašich domácích mazlíčků
  • Rozměr a váha zaručují minimální vynášení z toalety 
  • Opakovaná konzumace podestýlky může signalizovat nedostatek živin
  • Granulát Super Benek Corn Fresh Grass má jemnou zrnitost (1-4 mm)

Zvýšená absorpční schopnost steliva Super Benek Corn Fresh Grass

Granulát Super Benek Corn Fresh Grass má jemnou zrnitost (1-4 mm) přírodní žluté až zlatisté barvy. Podestýlka dle německého standardu DIN 18132 má zvýšenou absorpční schopnost (až 150%). V testu spotřeby obstála podestýlka Super Benek Corn Fresh Grass na výbornou, a to se spotřebou podestýlky 60 cm3 při absorpci 60 ml tekutiny. 

Jak pracovat s granulátem Super Benek Corn Fresh Grass

Stelivo Super Benek Corn Fresh Grass nasypte do kočičí toalety. Hrudky a nečistoty z kočičí toalety průběžně odstraňujte lopatkou. Kočičí toaletu doplňujte čistým stelivem Super Benek Corn Fresh Grass do výšky vrstvy minimálně 5 cm.

UPOZORNĚNÍ:
Hrudky v malých množstvích lze bez problému spláchnout v toaletě. Pozor, v žádném případě ale nesplachujte větší množství hrudek, kdy hrozí riziko ucpání kanalizačního systému. Před splachováním si prosím ověřte, zda toto nějak neupravuje místní vyhláška, abyste předešli možným komplikacím.

Složení:
materiál rostlinného původu. Doba použitelnosti není omezená.

Objem: 
7 l / 4,8 kg

Parametry a specifikace

Typ steliva

Typ steliva Přírodní

Balení

Hmotnost balení 4,8 kg
Objem 7 l

Vlastnosti

Vlastnosti steliva Bezprašné, S vůní, Hrudkující
Kód:  CHPsv0182
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  5905397016809

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17