Obnovit stránku

Suunto 7 Black Lime

3,5 2 hodnocení
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Suunto 7 Black Lime

Hodinky navržené pro sportovní aktivity a každodenní použití

Chytré hodinky Suunto 7 jsou vybaveny moderní technologií Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100 a operačním systémem Wear OS by Google, díky čemuž přináší spoustu užitečných funkcí jak pro oblast sportu, tak pro každodenní život. K dispozici je řada inteligentních senzorů zahrnujících snímač tepu, GPS modul, výškoměr, kompas atd. Hodinky se pyšní vysoce odolným sportovním designem a špičkovým zpracováním s použitím vysoce kvalitních materiálů. Pouzdro z vyztuženého polyamidu doplňuje elegantní luneta z kvalitní nerezové oceli a komfortní silikonový řemínek.


Klíčové vlastnosti chytrých hodinek Suunto 7 Black Lime

  • Unisex hodinky s měřením tepu ze zápěstí
  • Hodinky s 1,39" dotykovým AMOLED displejem s ochranným sklem Gorilla Glass
  • Chytré hodinky jsou vodotěsné do 50 m (5 ATM)
  • Bezdrátové rozhraní Bluetooth a WiFi
  • Baterie hodinek Suunto 7 s výdrží až 48 hodin (při aktivní GPS 12 hodin)
  • Chytré hodinky vypočítají kalorie, měří vzdálenosti a rychlosti, monitorují spánek, intervalový trénink
  • Hodinky disponují GPS/GLONASS, barometrem, výškoměrem, kompasem, teploměrem
  • Operační systém hodinek Wear OS by Google
  • Chytré hodinky Suunto 7 s podporou bezkontaktních plateb Google Pay
  • Hodinky Suuunto 7 s hudebním přehrávačem a interní pamětí 8 GB
  • Suunto 7 přijímají notifikace z chytrého telefonu (Android, iOS)
  • Pohodlný 24mm silikonový řemínek na hodinkác

Více než 70 sportovních režimů

Chytré fitness hodinky Suunto 7 nabízí více než 70 sportovních režimů, které zajistí přesné sledování aktivity u široké škály pohybových činností, jako je např. běh, cyklistika, turistika, lyžování, surfování, plavání atd. Hodinky se postarají o přesné měření každodenní aktivity pomocí modulů pro monitoring tepové frekvence na zápěstí, tlakoměru pro sledování nadmořské výšky a GPS/GLONASS pro záznam trasy. Navíc získáte přístup do mobilní aplikace Suunto s detailními tréninkovými přehledy.

Nejchytřejší sportovní hodiny na trhu

Suunto 7 jsou poháněny systémem Wear OS by Google, který představuje moderní nástroj pro dosažení rovnováhy mezi odbornými znalostmi v oblasti sportu a každodenního života. Systém chytrých hodinek Suunto 7 přináší uživatelům spoustu užitečných funkcí, jako je např. příjem notifikací z chytrého telefonu, hlasový asistent Google, možnost bezpečného placení prostřednictvím služby Google Pay či individuální tréninkové vedení v rámci aplikace Google Fit. Tisíce dalších aplikací jsou k dispozici v obchodě Google Play.

Dotykový AMOLED displej

Robustní design hodinek

Sportovní chytré hodinky Suunto 7 byly navrženy ve Finsku a podrobeny důkladnému testování v extrémních podmínkách, takže se na ně můžete spolehnout v každé situaci. Hodinky jsou vhodné do posilovny, bazénu i do deště. Dotykový AMOLED displej je navíc opatřený ochranným sklem Gorilla Glass, který ho chrání před poškrabáním.

Offline mapy

Bezplatné offline mapy

Objevte se Suunto 7 svět kolem sebe pomocí bezplatných offline map s podrobnostmi o terénu, stezkami a vrstevnicemi. Mapy snadno zobrazíte během cvičení a pouhým pohybem prstu zase schováte. Po připojení k WiFi síti se automaticky stáhnou místní offline mapy, nebo můžete stáhnout mapy ručně pro preferované lokality.

Tepelné mapy

Nejlepší tréninkové mapy

Kromě klasických map vám jsou s hodinkami Suunto 7 k dispozici i tzv. teplotní mapy, které nabízejí přehledné grafické znázornění atraktivních tréninkových míst až pro 15 sportovních aktivit, takže získáte dokonalý přehled o nejlepších tréninkových trasách v okolí, i pokud nemáte k dispozici telefon nebo přístup k síti.

Hudební přehrávač

Integrovaný hudební přehrávač

Díky integrovanému hudebnímu přehrávači a internímu úložišti s kapacitou 8 GB můžete s hodinkami Suunto 7 ukládat a poslouchat své oblíbené skladby bez nutnosti propojení hodinek s vaším chytrým telefonem. Stačí připojit bezdrátová Bluetooth sluchátka a hudbu můžete pohodlně ovládat přímo z vašeho zápěstí.

Google Pay

Bezkontaktní platby Google Pay

Díky integrované službě Google Pay (momentálně není Google Pay u chytrých hodinek v ČR podporován), která je spárována s vaší platební kartou, budete moci na podporovaných místech pohodlně platit pouhým přiložením hodinek Suunto 7 k terminálu. Vestavěný WiFi modul navíc zajistí automatickou aktualizaci vnitřního software, takže budete mít přístup k nejnovějším funkcím.

Dlouhá výdrž baterie

Baterie chytrých hodinek Suunto 7 vám vydrží opravdu dlouho

O napájení hodinek se stará dobíjecí baterie, která disponuje výdrží až 48 hodin při běžném používání. Díky tomu získáte dostatek energie pro sledování vašich sportovních aktivit a poslech oblíbené hudby po celý den. V režimu aktivní GPS je výdrž baterie zkrácena na 12 hodin a v úsporném režimu prodloužena na 40 dnů.


S hodinkami Suunto 7 se snadno propojíte s mobilními aplikacemi

Připojte se pomocí bezdrátového Bluetooth rozhraní k oblíbeným službám, jako jsou Strava, Endomondo a TrainingPeaks, nebo ukládejte naměřené tréninkové hodnoty přímo do mobilní aplikace Suunto, kde můžete data analyzovat, sledovat historii záznamů či sdílet své úspěchy s vašimi přáteli či trenérem.


Parametry a specifikace

Určení a kompatibilita

Kompatibilní OS Android, iOS
Verze kompatibilního OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13

Displej

Tvar ciferníku Kulatý
Úhlopříčka displeje 1,39 "
Typ displeje AMOLED
Sklíčko Gorilla Glass

Provedení a odolnost

Velikost pouzdra 50 mm
Materiál pouzdra Nerezová ocel
Barva pouzdra Černá
Vodotěsnost 50 m (5 ATM)
Způsob ovládání Kombinované
Hmotnost 70 g

Konektivita a senzory

Bezdrátové technologie NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardware Barometr, Vibrace, Glonass, Kompas, Gyroskop, Teploměr okolní teploty, Intenzita světla

Funkce

Sportovní aktivity Badminton, Běh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chůze, Jóga, Lezení, Lyžování, Outdoor, Plavání, Tenis, Turistika, Veslování
Funkce měření sportu Krokoměr, Tepová frekvence, Vzdálenost, Výpočet kalorií, Rychlost, Převýšení, Tepové zóny, Podpora aplikace Strava, Tempo, Úroveň regenerace těla
Zdravotní funkce Monitoring spánku, Měření úrovně stresu
Chytré funkce Hledání telefonu, Navigace, Ovládání přehrávače hudby v mobilu, Integrované mapy, Budík, Datum, Kalendář, Stopky
Sledování polohy a trasy Pomocí GPS v hodinkách

Notifikace a volání

Notifikace z telefonu Příchozí hovor, Odmítnutí příchozího hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociální sítě, Kalendář, E-mail

Software

OS hodinek Wear OS
Jazyk mobilní aplikace Čeština, Angličtina, Němčina, Francouzština
Jazyk rozhraní Čeština, Angličtina, Němčina, Francouzština

Řemínek

Barva řemínku Černá
Materiál řemínku Silikon
Vyměnitelný řemínek Ano
Min. obvod zápěstí 13 cm
Max. obvod zápěstí 22 cm
Typ zapojení 24mm Quick Release

Výdrž a úložiště

Max. výdrž baterie 960 h (40 d)
Běžná výdrž baterie 48 h (2 d)
Kapacita úložiště 8 GB

Součást balení

Součást balení Dobíjecí kabel

Vyberte si značku/model hodinek

Značka Suunto
Modelová řada 7
Kód:  SPTsuun7bl
Prod. číslo:  SS050379000
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14