Obnovit stránku

SYOSS Salonplex Shampoo 3 × 440 ml

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

SYOSS Salonplex Shampoo 3 × 440 ml

Bohaté složení šamponu SYOSS SalonPlex důkladně čistí vlasy od nečistot, ošetřuje je po chemické kadeřnické úpravě a zároveň je spolehlivě chrání před mechanickým poškozením. Přípravek je speciálně vytvořen pro barvené, melírované, narovnávané a jinak namáhané vlasy. Jedinečným způsobem vyhlazuje strukturu vlasového vlákna a chrání jeho povrch před vnějšími škodlivými vlivy. Dopřejte svým vlasům péči profesionálního šamponu, aby byly jemné, pružné a přirozeně krásné! V kombinaci s kondicionérem SYOSS SalonPlex dosáhnete maximálního výsledku. V balení naleznete 3 lahve šamponu SYOSS.


Hlavní přednosti šamponu SYOSS SalonPlex Shampoo 440 ml, 3 lahve v balení

  • Šampon SYOSS SalonPlex s květem sakury
  • Důkladně čistí
  • Chrání vlasy před vnějšími škodlivými vlivy
  • Hloubkově vyživuje, hydratuje a regeneruje
  • Zanechává vlasy jemné, pevné a lesklé
  • Speciálně vytvořen pro barvené, melírované, narovnávané a jinak namáhané vlasy
  • Vyhlazuje vlasové vlákno
  • 90 % ingrediencí přírodního původu
  • Tělo lahve z 98% recyklovaného plastu
  • Veganský výrobek

Japonskem inspirovaný šampon SYOSS s aminokomplexem

Šampon SYOSS SalonPlex zanechá vlasy čisté a dokonale lesklé. Asií inspirované přírodní ingredience jsou kombinovány s aminokomplexem obsahujícím aminokyseliny. Barvení, melírování, ale i další úprava vlasů vlasová vlákna velmi namáhá a někdy dokonce poškozuje. Proto je potřeba o takto ošetřované vlasy pečovat se zvýšenou pozorností. 

Obnovuje poškozené vlasové vazby

Šampon SYOSS SalonPlex obsahuje všechny potřebné látky, které vlasy posílí, zvýší jejich pružnost a krásně je oživí. Vyzkoušejte účinný šampon, který šetrně čistí a rychle regeneruje.

Použití šamponu SYOSS SalonPlex Shampoo

Šampon aplikujte na mokré vlasy, krouživými pohyby naneste a jemně napěňte. Věnujte čas masáži vlasové pokožky konečky prstů, která zajistí lepší mikrocirkulaci. Bohatá pěna odstraní z vlasů nečistoty. Po provedení masáže šampon z vlasů důkladně opláchněte.

Pro koho je šampon SYOSS SalonPlex Shampoo určen?

SYOSS SalonPlex Shampoo je ideální volba pro všechny, kteří hledají péči pro své poškozené, suché a nepoddajné vlasy. Dopřejte svým vlasům šampon, který jim dodá krásu a zdravý vzhled. Pro obnovu poškozených vlasových vláken a snížení poškození z častého kartáčování a stylingu. Nezáleží kolik vám je let nebo jaké máte vlasy. Svěřte péči o své vlasy značce Syoss, protože řada Syoss Salonplex byla vyvinuta speciálně pro vás a vaše vlasy.

Buďte ohleduplní k životnímu prostředí

90 % ingrediencí přírodního původu

Tělo lahve z 98% recyklovaného plastu

Veganské složení produktu

Objem:
3× 440 ml
Složení:
Aqua Sodium laureth sulfate Cocamidopropyl betaine PEG-7 glyceryl cocoate Sodium chloride Amodimethicone/mor¬pholinomethyl silsesquioxane copolymer Magnesium citrate Magnesium chloride Hydrolyzed keratin Guar hydroxypropyl¬trimonium chloride Macadamia ternifolia seed oil Panthenol Disodium cocoamphodiacetate Glycol distearate Citric acid Sodium benzoate Cocamide MEA Dimethicone Laureth-4 PEG-40 hydrogenated castor oil Parfum Hydrogenated castor oil PEG-120 methyl glucose dioleate Hexyl cinnamal Butylphenyl methylpropional Benzyl salicylate Linalool Glycerin Propylene glycol Laureth-23 Benzyl alcohol Limonene Trideceth-5 Sodium sulfate


Parametry a specifikace

Typ

Typ produktu Šampon

Určení

Určení Pro ženy

Složení

Specifické složení S přírodními oleji

Typ šamponu

Typ šamponu Tekutý (klasický)

Účinek

Účinek Lesk, Hydratace, Uhlazení, Regenerace

Typ vlasů

Typ vlasů Barvené, Poškozené

Objem

Objem 1 320 ml
Kód:  VLS634s
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02