Obnovit stránku

Televize LG

ZPĚT NA VŠECHNY TV

Přemýšlíte o pořízení nové televize? Pak jste zde správně! LG má pro vás nejširší nabídku televizních technologií na trhu. Ať už hledáte dokonalý obraz, nebo jste příznivci nejnovějších chytrých technologií s přístupem na internet a celou řadou dalších funkcí, z nabídky LG si určitě vyberete.

OLED televize LG

OLED

Dokonalé barvy a umělá inteligence. To jsou přednosti nejmodernějších LG OLED televizí.

  ZOBRAZIT
QNED televize LG

QNED

Kombinace technologií Quantum Dot a NanoCell vám nabídne opravdu prvotnídní 4K či 8K podívanou.

  ZOBRAZIT
NanoCell 4K televize LG

NanoCell

Pokud hledáte nádherné a živé barvy ve 4K a ze širokých úhlů, jsou pro vás LG NanoCell televize těmi pravými.

  ZOBRAZIT
UHD televize LG

UHD

Vychutnejte si vaše oblíbené filmy ve vysokém UHD rozlišení v pohodlí domova na certifikovaných LG 4K UHD TV a s možností snadného ovládání Magickým ovladačem.

  ZOBRAZIT

Televize LG: Dokonalé ve všech ohledech

Celosvětově uznávaná společnost LG nabízí svým zákazníkům špičkové výrobky v oblasti spotřební elektroniky. Významnou součástí jsou kvalitní televizory všech kategorií. V široké nabídce LG televizorů najdete například multifunkční Smart TV, OLED televizory vybavené těmi nejlepšími displeji nebo NanoCell televize jak se 4K rozlišením, tak i s více než miliardou barev – ty uspokojí i ty nejnáročnější televizní diváky. Vyberte si svou novou TV LG podle vašich představ.

OLED televize LG

Vládce na trhu prémiových TV

Společnost LG pokračuje v budování svého silného postavení na trhu OLED TV a nadále sbírá ocenění za inovace a potvrzuje tak postavení opravdového lídra na trhu. Díky Inteligentním procesorům α9 a α7 již čtvrté generace, dosáhla obrazová a zvuková kvalita nového vrcholu a pověstnou třešničkou na dortu je rozšíření nabídky LG OLED TV s rozlišením 8K!

Revoluční kombinace technologií

Novinkou na trhu prémiových televizí je LG QNED, která v sobě snoubí technologie Quantum Dot, NanoCell a MiniLED. Toto jedinečné spojení vám na obrazovce vykouzlí živější barvy, hlubší černou a dokonale vykreslené detaily.

QNED televize LG
NanoCell

Přesné a živé barvy.

Odhalte čisté a živé barvy díky technologii NanoCell, kde nanočástice fungují jako "čističe barev". Díky NanoCell displeji se širokými pozorovacími úhly a Inteligentním procesorům α9, α7 čtvrté generace a α5 4K, dosáhla obrazová a zvuková kvalita nového vrcholu. Novinkou potvrzující neustálé inovace je pak představení dalších LG NanoCell TV s rozlišením 8K.

Užijte si kvalitní obraz i zvuk

LG UHD 4K televizory zaujmou špičkovým obrazem a spolehlivým pokročilým inteligentním operačním systémem webOS. Tato kombinace zaručuje i v dnešní době snadné a rychlé ovládání vaší televize což ještě podporuje použití jedinečného Magického ovladače. Ten vám umožní ovládání pohybem ruky, nebo hlasové vyhledávání a ovládání.

4K televize LG
Upřesnit parametry
171 položek

Televize LG

TIP: 27.11.2019 dojde v Praze k ukončení pozemního televizního vysílání ve starém formátu DVB-T. Všechny informace ohledně přechodu na nový formát DVB-T2, včetně detailních termínů vypínání vysílání v jednotlivých krajích, se dočtete v našem článku Přechod na DVB-T2 (PODROBNÉ INFORMACE).

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12