Obnovit stránku

Televize

Při výběru televize nejprve zvažte, jestli je pro vás vhodnější model s chytrými funkcemi, nebo bez nich. Zaměřte se i na velikost a rozlišení, optimální pozorovací vzdálenost, typ panelu a jeho obnovovací frekvenci, tuner (pro pozemní, kabelové či satelitní vysílání) a také možnosti připojení. Pokud vás zajímají konkrétnější tipy pro výběr televize, pokračujte ve čtení.

Pokračovat
Upřesnit parametry
880 položek

Televize

Nejdůležitějším parametrem pro výběr televize je její velikost. Tady platí jednoduché pravidlo - čím větší, tím lepší divácký zážitek. Výbava televizí se v rámci jedné úhlopříčky může výrazně lišit, naprostým standardem je ale podsvícení na bázi LED a přítomnost digitálního tuneru pro příjem pozemního digitálního vysílání DVB-T2 HEVC. Některé televizory pak mají i DVB-C tuner pro příjem digitálního kabelového vysílání nebo DVB-S2 tuner pro příjem satelitního vysílání. 

Pokračovat

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13