Obnovit stránku

Tempish Buffy sweet pink

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Tempish Buffy sweet pink

Penny board je mezi dětmi a teenagery stále více populární a oblíbený, proto pro ně představuje ideální dárek. Tento je navíc vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé, takže s výběrem rozhodně nešlápnete vedle a potěšíte každého. Je na výběr z mnoha barev, tato varianta má svítící led pásky. Tento penny board je skladný, lehký, ale zároveň odolný, má nosnost až 100 kg. 

 

Klíčové vlastnosti

  • Originální penny board Buffy
  • Protiskluzová struktura
  • Profesionální konstrukce
  • Hmotnost 2 kg
  • Kvalitní materiál
  • Stupeň sportovního zatížení 3
 

Proč zrovna Buffy? 

Díky použitému typu materiálu je odolnější a silnější než ostatní penny boardy. Vrchní strana je mřížkovaná - zabraňuje tedy nechtěnému sklouznutí a lze jezdit i naboso. Dá se využít na klasickou jízdu po městě jako rychlý způsob přepravy, pokročilí ho využijí na běžné triky. Materiál i design zajišťují jedinečný požitek z jízdy.

 

Parametry a specifikace

Barva

Barva Růžová
Kód:  SPTsc0272
Prod. číslo:  8592678058084
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01