Obnovit stránku

TESCOMA Pánev 26cm i-PREMIUM 602026.00

4,9 13 hodnocení
Garance nejlepší ceny
969,-

TESCOMA Pánev 26cm i-PREMIUM 602026.00

Pánev Tescoma i-PREMIUM promění vaše vaření v dokonalý zážitek. Tato kvalitní masivní pánev s indukčním dnem uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře. Nádoba je vyrobena z nerezové oceli a její povrch je opatřen vysoce odolným antiadhezivním povlakem, jež umožňuje používání i kovového kuchyňského náčiní. Ergonomická rukojeť z odolného plastu a nerez oceli zajistí snadnou a pohodlnou manipulaci při vaření. 
Pánev Tescoma i-PREMIUM lze používat na všech typech tepelných zdrojů - elektrických, plynových, sklokeramických a indukčních. Kromě skvělých vlastností nabízí i moderní designové zpracování. Po použití lze nádobu jednoduše vložit do myčky, která si se zbytky jídla poradí hravě za vás. Nádobí Tescoma vás zaručeně ohromí jedinečnou kombinací neotřelého vzhledu, té nejlepší kvality a příznivé ceny.
Doplňující informace:
Materiál:
Nerezová ocel
Odolný plast
Průměr:
26 cm
Tepelné zdroje:
Elektrické
Plynové
Sklokeramické
Indukční

Parametry a specifikace

Rozměry

Průměr horního okraje pánve 26 cm
Vnější průměr dna pánve 21 cm
Výška pánve 8,5 cm

Povrch

Vnitřní povrch Nepřilnavý
Materiál Hliníková slitina

Typ

Typ Klasická

Druh ohřevu

Typ ohřevu Sklokeramika, Elektřina
Kód:  ETS103
Záruka: 60 měsíců
Prod. číslo:  602026.00
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16