Obnovit stránku

THULE 926 VeloCompact, včetně rozšíření na 4 kolo + sjednocený zámek

4,7 13 hodnocení
Garance nejlepší ceny
19 790,-

THULE 926 VeloCompact, včetně rozšíření na 4 kolo + sjednocený zámek

THULE 926 VeloCompact bude skvělou volbou

Nosič Thule 926 VeloCompact vám umožní pohodlnou a bezpečnou přepravu až 3 jízdních kol současně. Na tažné zařízení se upevňuje pomocí robustní přípojky, která nosič k tažnému zařízení automobilu přichytí tak, že ani výmoly na cestě nemohou narušit jeho stabilitu. Součástí balení je také adaptér pro 4 kolo. 


Sklápěcí nosič

Sklopitelnost díky pedálovému ovládání vám dává možnost přístupu do kufru i když už jsou kola na nosiči upevněna. Tím odpadá nepohodlné vyjímání zavazadel z kufru přes zadní sedadla v momentech, kdy k nim potřebujete přístup. 


Klíčové vlastnosti nosiče kol na tažné zařízení THULE 926 VeloCompact + adaptér

  • Až pro 3 jízdní kola
  • Lze upevnit rámy od 22–80 mm
  • Hmotnost 19 kg
  • Včetně adaptéru Thule 926-1 pro 4 kolo
  • Díky vysoké nosnosti je vhodný i pro elektrokola

Montáž nosiče zvládne každý

Na nosiči vás nejvíc potěší snadná montáž, která je hračkou i pro úplného laika, a také skromné rozměry, díky kterým se snadno vejde do zavazadlového prostoru takřka kteréhokoliv automobilu.


Nosiče Thule jsou bezpečné

O maximální stabilitu bicyklů se starají dlouhé odolné popruhy, zatímco pomocí výsuvných držáků na pláště se dají přepravovat kola s velkým rozvorem. Kola i nosič se pak dají uzamknout ve fixní poloze k tažnému zařízení díky speciálním zámkům (jsou součástí balení). 



Patříte k milovníkům cyklistiky? Nosič Thule 926 VeloCompact s adaptérem vám umožní pohodlnou a bezpečnou přepravu až 4 jízdních kol současně. Na tažné zařízení se upevňuje pomocí robustní přípojky, která nosič k tažnému zařízení automobilu přichytí tak, že ani výmoly na cestě nemohou narušit jeho stabilitu. Sklopitelnost díky pedálovému ovládání vám dává možnost přístupu do kufru i když už jsou kola na nosiči upevněna. Tím odpadá nepohodlné vyjímání zavazadel z kufru přes zadní sedadla v momentech, kdy k nim potřebujete přístup. 

Klíčové vlastnosti nosiče kol na tažné zařízení THULE 926 VeloCompact

  • Až pro 4 jízdní kola
  • Lze upevnit rámy od 22–80 mm
  • Hmotnost 20 kg
  • Včetně adaptéru Thule 926-1 pro 4 kolo
  • Díky vysoké nosnosti je vhodný i pro elektrokola

Montáž nosiče zvládne každý

O maximální stabilitu bicyklů se starají dlouhé odolné popruhy, zatímco pomocí výsuvných držáků na pláště se dají přepravovat kola s velkým rozvorem. Kola i nosič se pak dají uzamknout ve fixní poloze k tažnému zařízení díky speciálním zámkům (jsou součástí balení). Na nosiči vás nejvíc potěší snadná montáž, která je hračkou i pro úplného laika, a také skromné rozměry, díky které se snadno vejde do zavazadlového prostoru takřka kteréhokoliv automobilu.

Parametry a specifikace

Typ nosiče kol

Typ nosiče kol na tažné zařízení

Počet kol

Počet kol 4

Vlastnosti

Váha nosiče 19,6 kg
Max. rychlost 130 km/h
Certifikáty TUV, City Crash

Uzamykatelnost

Uzamykatelnost Kola k nosiči, Nosiče k autu

Funkce a příslušenství

Funkce sklopný, s odnímatelným ramenem
Konektory a redukce 13pinový konektor

Vhodné pro

Max. šířka pneumatiky 3 "
Max. rozvor kol 1 250 mm
Průměr rámu kola 80 mm

Nosnost

Nosnost 60 kg
Maximální váha jednoho kola 25 kg
Kód:  SPT1224x
Záruka: 60 měsíců
Prod. číslo:  TH926001S
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03