Obnovit stránku

TIERRA VERDE Relaxační koupelový balíček (dóza vánoční)

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

TIERRA VERDE Relaxační koupelový balíček (dóza vánoční)

Potěšte sebe či své blízké relaxačním koupelovým balíčkem TIERRA VERDE. Sada obsahuje sprchový gel, dva esenciální oleje a dva kosmetické tampony. Kosmetické produkty jsou ukryté v dóze, které pak jistě vdechnete nový život a vymyslíte, k čemu ji využijete. Ne, že bychom vám chtěli napovídat, ale dózu s sebou můžete vzít například do bezobalového obchodu a nabrat si do ní to, co zrovna potřebujete. Sprchový gel nese půvabný název Esence omamnosti, má optimální pH, nevysušuje pokožku a voní po ylang ylang a kardamomu. Esenciální olej BIO Lavandin zahání únavu a nervozitu, jistě ho využijete například při masážích. Esenciální olej BIO Pomeranč voní po sicilských pomerančích, podporuje dobrou náladu a povzbuzuje. Jemné odličovací tampony jsou nejen hebké a příjemné na dotek, ale zároveň díky nim šetříte přírodu. 

Klíčové vlastnosti relaxačního koupelového balíčku TIERRA VERDE

  • Sada je vhodná jako dárek
  • Kosmetický balíček je ukryt ve znovupoužitelné dóze
  • Sprchový gel Esence omamnosti půvabně voní a hydratuje
  • Oba esenciální oleje můžete využít například při masážích
  • Kosmetické tampony lze použít při odlíčení

Obsah sady:
Sprchový gel 230 ml
Esenciální olej BIO Lavandin 10 ml
Esenciální olej BIO Pomeranč 10 ml
Kosmetický tampon 2 ks

Složení

Sprchový gel:
Aqua, Glycerin, Coco Glucoside, Sapindus Mukorossi Fruit Extract,  Sodium Lauroyl Glutamate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Chloride, Capryl/Caprylyl Glucoside, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Canaga Odorata Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Salvia Sclarea Flower Oil, Elettaria Cardamomum Seed Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Citrus Aurantifolia Peel Oil Distilled, Limonene.

Esenciální olej BIO Lavandin:
Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Linalool*, Limonene*, Geraniol*, Coumarin*, Eugenol*, Benzyl Benzoate*. *- přírodního původu

Esenciální olej BIO Pomeranč:
Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene*. *- přírodního původu

Dodatek: Esenciální oleje BIO od TIERRA VERDE vznikají s respektem k životnímu prostředí i k lidem, kteří pěstují a zpracovávají suroviny pro jejich výrobu

Parametry a specifikace

Specifikace

Specifikace Přírodní

Objem

Objem 250 ml

Určení

Určení Dámské

Balení

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balení Lufa, Olej do koupele, Sprchový gel
Kód:  KSDS1491
Prod. číslo:  8595691812961
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07