Obnovit stránku

Děsivé oči

264,-

Děsivé oči

Malá vědecká sada v plechovce Albi umožní dětem vyrobit si úžasné děsivé oči. Sada obsahuje sáček alginátu sodného, sáček chloridu vápenatého, lahvičku bílého barviva, lahvičku červeného barviva, lahvičku černého barviva, 1 naběračku s odměrkou (15 ml), 3 dřevěné špachtle k míchání, 1 pipetu a 3 kelímky. Pomocí sady Albi z edice Science si děti vytvoří děsivě roztomilé i nechutné bulvy, a když jimi naplní celou sklenici, neuvěřitelná podívaná a skvělá zábava může začít přímo doma v obýváku nebo na Halloweenské párty. Sada pro kluky a holky od 8 let se dodává v krásné plechové krabičce, do které si děti mohou schovat vlastní poklady.

Klíčové vlastnosti vyrábění pro děti Děsivé oči

  • Sada vhodná pro děti od 8 let
  • Umožní dětem vyrobit si děsivě roztomilé i nechutné bulvy
  • Příprava je rychlá a jednoduchá
  • Děsivé oči jsou skvělé na oslavy a párty
  • Při tvoření děti využijí alginát sodný, chlorid vápenatý i barvy
  • Děsivé oči z edice Albi Science zajistí dospělým a dětem kreativní zábavu
  • Sada se dodává v krásné plechové krabičce

Obsah balení:
1 sáček alginátu sodného, 1 sáček chloridu vápenatého, 1 lahvička bílého barviva, 1 lahvička červeného barviva, 1 lahvička černého barviva, 1 naběračka s odměrkou (15 ml), 3 dřevěné špachtle k míchání, 1 pipeta a 3 kelímky

Parametry a specifikace

Co musíte vědět

Určení Pro kohokoliv
Vhodné od 8 let
Kód:  HRAkc01861
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  8590228064561
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12