Obnovit stránku

SACHER 13.000.290443

Příslušenství ke zboží

SACHER 13.000.290443

Šperky si zaslouží stylové uložení, což si německá značka Sacher uvědomuje. Není divu, že jejím krédem je vysoká kvalita zpracování. Značka si potrpí na propracovaných detailech a luxusním vzhledu. Z její dílny pochází elegantní šperkovnice obdélníkového tvaru, přičemž vrchní část tvoří pravá kůže. Šperkovnice se dá uzamknout, aby se k vašim šperkům nikdo jen tak nedostal. 

Klíčové vlastnosti

  • Šperkovnice vyrobena z pravé kůže
  • Elegantní a neotřelý vzhled
  • Praktické přihrádky pro šperky
  • Prostor pro náušnice, prsteny i řetízky
  • Uzamykání na klíček

Šperkovnice s ušlechtilým nádechem

Šperkovnice Sacher z kolekce New Classic je charakteristická moderním a elegantním vzhledem. Po otevření se nabízí dva polštářky pro prstýnky a tři samostatné přihrádky pro ostatní šperky. Víko je zdobené nejen zrcadlem, ale také pásem pro uchycení dalších šperků. Tato šperkovnice je výsledkem stoprocentní ruční německé práce. Budete nadmíru spokojeni nejen z nadčasovým designem, ale také s velikostí (19 × 14 × 7,5 cm). Samozřejmostí je možnost uzamykání na klíček. 

Parametry a specifikace

Materiál

Materiál Kůže

Velikost

Počet pater 1
Počet zásuvek 6

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnice
Kód:  SP5114
Prod. číslo:  4031604005685

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19