Obnovit stránku

TrueLife Fitscale W4 BT

4,6 65 hodnocení
Garance nejlepší ceny
859,-

TrueLife Fitscale W4 BT

Zajímáte se o své zdraví a rádi byste zhubli nějaké to kilo? Nebo chcete zkrátka jen zůstat ve formě? Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT s nosností až 180 kg vám v tom pomůže. Pomocí bioelektrické impedanční analýzy (BIA) rychlostí blesku zjistí, kolik procent a kilogramů svalstva, tuku, vody a kostí obsahuje vaše tělo. Určí také váš somatotyp a metabolický věk, zjistí obsah bílkovin a mnoho dalších cenných údajů. Osobní váha TrueLife má dále zabudovaného pomyslného osobního kouče, který vás pomůže dovést k vaší vysněné hmotnosti, tělesnému tuku nebo BMI. Všechny údaje si pohodlně přečtete na velkém LCD displeji. Chytrá váha TrueLife dále vyniká kvalitním zpracováním a moderním designem v bílo-hnědé barevné kombinaci a dokáže rozpoznat až 12 různých uživatelů. Naměřené údaje umí po spárování poslat přes Bluetooth do aplikace v českém jazyce, kompletní historii pak do Excelu. V aplikací vám ukáže mnoho cenných informací, grafů, statistik a doporučení. Je kompatibilní se systémy iOS i Android a s Apple Health Kit, Google Fit a Fitbit. Svrchní část váhy TrueLife je vyrobena z tvrzeného skla, takže vám bude věrně sloužit po mnoho let.


Klíčové vlastnosti osobní diagnostické váhy TrueLife FitScale W4 BT

  • Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT vyniká kvalitním zpracováním a moderním designem
  • Bílo-hnědá barevná kombinace
  • Kompatibilní s iOS a Android
  • Můžete využívat výhod aplikace v češtině
  • S nosností až 180 kg
  • Maximálně přesné vážení na dvě desetiny kilogramu
  • Až pro 12 různých uživatelů
  • Má zabudovaného pomyslného osobního kouče, jenž vás pomůže dovést k vaší vysněné hmotnosti, tělesnému tuku či BMI
  • Nabízí sledování 15 parametrů - hmotnost, tělesný tuk, hmotnost bez tuku, podkožní tuk, hluboce umístěný tuk, svalová hmota, kosterní svaly, kosterní hmota, tělesná voda, protein, BMI, analýza kalorií AMR a BMR, metabolický věk a typ postavy
  • Využívá bioelektrickou impedanční analýzu (BIA) 
  • Měření funguje i v offline režimu, po spárování jsou hodnoty odeslány do aplikace
  • ​Díky přehledným grafům a statistikám budete mít přehled o plnění cílů
  • S Health Report získáte podrobnosti a doporučení ke každému indexu
  • Disponuje pokročilou technologií, jež šetří energii
  • Chytrá váha TrueLife vám v aplikaci uloží kompletní historii a dokáže ji exportovat do Excelu či do Apple Health Kit, Google Fit a Fitbit
  • S velkým LCD displejem
  • Zásluhou funkce odpočtu zvážíte i kufr
  • Svrchní část váhy TrueLife je pro delší životnost vyrobena z tvrzeného skla

Osobní váha TrueLife využívá bioelektrickou impedanční analýzu

Měřte si tělesnou kompozici v pohodlí domova. Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT pomocí bioelektrické impedanční analýzy (BIA) odhalí, kolik procent a kilogramů svalstva, tuku, vody a kostí vaše tělo obsahuje, určí váš somatotyp a metabolický věk, zjistí obsah bílkovin a mnoho dalších cenných údajů. Měří a uloží až 15 vašich tělesných indexů. Váha TrueLife také nabízí možnost sledování všech údajů a jejich vývoj hezky přehledně přes mobilní aplikaci, se kterou se umí spárovat přes Bluetooth.

V aplikaci získáte komplexní informace, grafy, statistiky a cenné rady

Ulehčete si život a nechte si poradit. Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT vám do aplikace uloží celou historii vašich měření. Všechny tyto údaje uvidíte uspořádané v sekci Health Report. A nejen to. U každého indexu je jeho podrobné vysvětlení a také doporučení, jak byste měli jíst a cvičit. Na škále názorně uvidíte, kde se vaše hodnoty nacházejí. Další obrovskou výhodu získáte v podobě cenných rad pro dosažení vašich cílů. Získáte tak komplexní informace, grafy a statistiky.

Váha TrueLife s mnoha chytrými funkcemi zváží celou vaši rodinu

Máte velkou rodinu? Pak jistě oceníte, že osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT dokáže rozpoznat až 12 různých uživatelů. Nabízí kompatibilitu s Apple Health Kit, Google Fit a Fitbit. Váhu TrueLife dále přes Bluetooth můžete spárovat s aplikací. Mimo to ale dokáže pracovat i v offline režimu. Až se zase spáruje, výsledky do aplikace zpětně uloží.


Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Sledujte své výsledky na LED displeji

Základní parametry uvidíte ihned.  Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT umožňuje zobrazení změřených hodnot nejen v aplikaci, ale také přímo na LED displeji. Zde vám ukáže vaši tělesnou hmotnost a podíl vody a tělesného tuku.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Měření funguje i v offline režimu

Velkou výhodou osobní diagnostické váhy TrueLife FitScale W4 BT je její schopnost měření i v offline režimu. Při jeho používání si dokáže tyto hodnoty zapamatovat a do aplikace je odešle v momentu, kdy ji spárujete.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Tvrzené sklo zajistí váze TrueLife dlouhou životnost

Vypadá křehce, ale klame tělem. Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT je totiž na celé své svrchní straně osazena krycím sklem, které ji chrání proti poškození. Bude vám tak věrně sloužit po dlouhou dobu.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Přehled o plnění cílů zařídí přehledné grafy a statistiky

Výborný přehled o plnění cílů vám při používání osobní diagnostické váhy TrueLife FitScale W4 BT zařídí přehledné grafy a statistiky. Najdete je vždy spolehlivě v aplikaci.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Váha TrueLife nabízí sledování 15 parametrů

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT nabízí sledování 15 indexů. Jsou jimi hmotnost, tělesný tuk, hmotnost bez tuku, podkožní tuk, hluboce umístěný tuk, svalová hmota, kosterní svaly, kosterní hmota, tělesná voda, protein, BMI, analýza kalorií AMR a BMR, metabolický věk a typ postavy.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Uloží vám kompletní historii

U osobní diagnostické váhy TrueLife FitScale W4 BT se vždy po měření automaticky tyto hodnoty uloží do aplikace. Vždy se tak na ně můžete zpětně podívat a uvidíte zde kompletní historii měření.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Široká kompatibilita

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT se pyšní širokou kompatibilitou. Svoje výsledky tedy snadno odešlete do Apple Health Kit, Google Fit a Fitbit a zde s nimi můžete dále pracovat.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Pomůže vás dovést k vaší vysněné hmotnosti, BMI či tělesnému tuku

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT má zabudovaného pomyslného osobního kouče, jenž vás pomůže dovést k vaší vysněné hmotnosti. Stanovíte si svůj cíl pro hmotnost, tělesný tuk nebo BMI a po každém zvážení dostanete informaci, jak na tom jste.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Až pro 12 různých uživatelů

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT je ideálním pomocníkem do velkých rodin. Podporuje totiž automatické rozpoznání až 12 různých uživatelů.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Vyniká kvalitním zpracováním a moderním designem

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT se stane ozdobou každého interiéru. Vyniká totiž kvalitním zpracováním a moderním designem.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Aplikace komunikuje v češtině a také ve většině světových jazyků

S osobní diagnostickou váhou TrueLife FitScale W4 BT lze využívat výhod aplikace v češtině. Mimo to umí komunikovat ve většině světových jazyků, kterými jsou angličtina, němčina, španělština, francouzština, portugalština, dále také ovládá italštinu, polštinu, slovenštinu, slovinštinu a chorvatštinu.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Health Report, důležitý pomocník

Health Report je u osobní diagnostické váhy TrueLife FitScale W4 BT důležitým pomocníkem. Naleznete zde podrobnosti a doporučení ke každému indexu, který váha měří. Naměřené údaje uvidíte přehledně na škále.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Maximálně přesné vážení na dvě desetiny kilogramu

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT s nosností až 180 kg váží s přesností na dvě desetiny kilogramu. Můžete si být jistí, že vaše výsledky budou vždy maximálně přesné.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Prodlužuje životnost baterií

Neobávejte se častého měnění baterií. Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT totiž disponuje pokročilou technologií, s níž umí účinně nakládat s energií a prodlužuje tak jejich životnost.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

Praktickou vychytávkou je export kompletní historie do Excelu

Další praktickou vychytávkou osobní diagnostické váhy TrueLife FitScale W4 BT je export kompletní historie dat do Excelu.

Osobní diagnostická váha TrueLife FitScale W4 BT

FitScale W4 BT vám zváží i kufr

Na osobní diagnostické váze TrueLife FitScale W4 BT zvážíte mimo osob také věci. Je totiž vybavena funkcí odpočtu. Můžete se zvážit třeba s kufrem či jinou věcí a váha pak vaši hmotnost odečte. Výsledek uvidíte v aplikaci.


Obsah balení diagnostické osobní váhy TrueLife FitScale W4 BT

  • TrueLife FitScale W4 BT
  • Dvě 1,5V AAA baterie
  • Uživatelský manuál

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Typ váhy Digitální diagnostická (s funkcemi)
Nosnost 180 kg
Funkce Měření tuku, Měření svalů, Měření vody, Uložení dat, Párování s mobilní aplikací, TARE, Měření kostní tkáně
Vlastnosti Chytrá
Přesnost měření 200 g
Počet senzorů 4

Materiál

Materiál desky Sklo

Konektivita

Typ baterie AAA
Konektivita Bluetooth

Kompatibilní OS

Kompatibilní OS Android, iOS

Barva

Barva Bílá
Kód:  TRLOV571
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  TLFSW4BT
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07