Obnovit stránku

TrueLife SonicBrush UV

4,5 128 hodnocení
Koupit s kódem ALZADNY10
Kód bude uplatněn automaticky.
1 169,-
Garance nejlepší ceny
1 299,-

TrueLife SonicBrush UV

Kazy nedostanou šanci s TrueLife SonicBrush UV

Zažijte dokonalou zubní hygienu v pohodlí domova se sonickým kartáčkem TrueLife SonicBrush UV. Vysokofrekvenční sonická technologie SonicTrue® funguje na principu rozkmitání štětinek kartáčku vysokou rychlostí až 80 000 pohybů za minutu, při každém takovém pohybu odstraní maximum plaku ze skloviny i dásní. I při takové rychlosti je sonický kartáček mnohem šetrnější k zubní sklovině než kartáčky rotační. 4 režimy čištění usnadňují péči o chrup a vašemu zářivému úsměvu napomohou i tři náhradní hlavice (Sensitive, Standard a Whiten). Baterie kartáčku TrueLife SonicBrush UV vydrží nabitá až 19 dní, a i díky cestovnímu pouzdru s vámi může kartáček cestovat kamkoliv. Přibalený UV sterilizátor zbaví hlavice kartáčku 99,9 % bakterií.



TrueLife SonicBrush UV nabízí čtyři režimy, které rozzáří váš úsměv

O vaše čistá a zdravá ústa se kompletně postarají čtyři režimy čištění, kterými SonicBrush UV disponuje. Riziko zubního kazu snížíte díky základnímu režimu Clean, který zbaví chrup i dásně škodlivého plaku. O šetrné vybělení a odstranění pigmentových skvrn se postará režim Whiten a pro stimulaci a prokrvení dásní aktivujte režim Massage, tím zlepšíte jejich zdraví. Jsou-li vaše zuby citlivé, oceníte režim Soft pro nejšetrnější čištění.

Čistý kartáček je základ

Ač se to nezdá, na zubním kartáčku se usazuje velké množství nečistot, s nimiž si však poradí UV sterilizátor. Ten jednotlivé hlavice ve chvilce dokonale vydezinfikuje, takto zničí 99,9 % běžně se vyskytujících bakterií. Péčí o kartáčky děláte i maximum pro skutečně zdravé a bílé zuby.

Efektivní odstranění plaku díky technologii SonicTrue®

Sonická technologie SonicTrue® fungující na bázi jemných vibrací, kdy jsou štětiny sonického kartáčku TrueLife SonicBrush UV rozkmitány vysokou rychlostí a tím dokonale odstraní zubní plak. Při rychlosti 80 000 pohybů za minutu navíc dochází k vhánění vody se zubní pastou i do mezizubních prostor, aby bylo dosaženo nejlepších výsledků.

Zdravé zuby i dásně s kartáčkem TrueLife SonicBrush UV

Dentální hygienu kompletně zvládnete v pohodlí domova i na cestách díky kartáčku SonicBrush UV s bohatým příslušenstvím. V balení naleznete 3 náhradní hlavice pro různé typy úkonů – běžné čištění zajistí Standard, pro citlivější zuby slouží Sensitive a bělení zvládnete s Whiten. Každá z hlavic vydrží až 3 měsíce používání, následně se štětiny začínají třepit, ztrácí účinnost a hromadí se na nich bakterie. Abyste nemuseli hlídat čas, jsou hlavice opatřeny modrými štětinami, které po 3 měsících vyblednou a vy víte, že je čas na jejich výměnu.


Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Sonická technologie SonicTrue®

Díky principu kmitání a vibrací na frekvenci 80 000 pohybů za minutu se s tímto kartáčkem TrueLife SonicBrush UV zbavíte maxima zubního plaku.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

UV-C sterilizátor

Aby byl kartáček TrueLife SonicBrush UV vždy čistý a připravený na další použití, je součástí balení i UV sterilizátor, který účinně dezinfikuje a umí zničit až 99,9 % bakterií.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

4 optimalizované režimy čištění

Vybrat si můžete ze čtyř různých režimů, ke kterým patří režim pro bělejší úsměv, efektivní čištění nebo třeba prokrvení dásní.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

19 dnů na jedno nabití

Kartáček SonicBrush GL UV nabijete jednou a potom ho můžete používat až 19 dnů. Můžete si ho tak vzít s sebou, kam budete chtít.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Kartáček TrueLife SonicBrush UV s časovačem

Kartáček TrueLife SonicBrush UV využívá automatický 2minutový časovač, který po dvou minutách vypne čisticí cyklus. Díky tomu přesně víte, kdy máte skončit s čištěním.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

30 sekund interval

Aby bylo čištění zubů co možná nejefektivnější, je celý cyklus rozdělený do čtyř sekcí. Každou část úst si můžete čistit 30 sekund, načež vás kartáček upozorní krátkou pauzou na přesun do další části.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Kompaktní design kartáčku TrueLife SonicBrush UV

Kartáček TrueLife SonicBrush UV je přenosný, a tak si ho s sebou můžete vzít kamkoliv.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Nastavení má v paměti

Poslední použitý režim čištění si kartáček zapamatuje a automaticky jej aktivuje při dalším spuštění.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

3 druhy náhradních hlavic

Tři náhradní hlavice UV-series jsou součástí balení. Standard se hodí pro běžné čištění, Sensitive pro citlivé zuby a Whiten k bělení zubů.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Indikátor výměny hlavic

To, že je hlavici třeba vyměnit, poznáte snadno. Modré štětinky, kterými je opatřena, vyblednou a tím poukazují na nutnost výměny.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Bez BPA a ftalátů

Prémiové materiály, které byly použity pro výrobu kartáčku TrueLife SonicBrush UV, neobsahují škodlivé látky BPA a ftaláty.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Vodotěsný design kartáčku TrueLife SonicBrush UV

Odolnost vůči vodě dle standardu IPX7 znamená, že kartáček TrueLife SonicBrush UV je možné používat třeba i ve sprše.

Elektrický zubní kartáček TrueLife SonicBrush UV

Cestovní pouzdro kartáčku TrueLife SonicBrush UV

Ke kartáčku TrueLife SonicBrush UV dostanete i praktické cestovní pouzdro, které si s sebou můžete brát na výlety, protože se jednoduše vejde třeba do hygienické taštičky.


Obsah balení elektrického kartáčku TrueLife SonicBrush UV

  • Kartáček SonicBrush UV
  • Nabíjecí základna s UV sterilizátorem
  • 3× hlavice UV-series - Standard, Sensitive, Whiten
  • Cestovní pouzdro
  • UV sterilizátor
  • Návod

Parametry a specifikace

Vlastnosti

Typ Sonický
Určení Pro dospělé
Počet pohybů/min 80 000 pohybů za minutu
Počet režimů 4

Funkce

Funkce Časovač, Indikátor baterie

Dle řady

Řady TrueLife SonicBrush

Obsah balení

Počet hlavic v balení 3 ks
Počet nabíjecích rukojetí 1 ks
Kód:  TRUEK573
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  SONICBRUSHUV
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14