Obnovit stránku

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá

4,2 31 hodnocení
Garance nejlepší ceny
519,-

Trust Puck Wireless BT Silent Mouse, černá

Trust Puck je výkonná myš s minimalistickým designem

Bezdrátová myš Trust Puck zaujme na první pohled svým ultratenkým černým tělem vysokým pouhých 27 mm, díky kterému ji snadno můžete přibalit s sebou na cesty. Ať už jedete na dovolenou či pracovní cestu, tato kompaktní myš vám nabízí pohodlné ovládání a dostatečný výkon pro splnění všech úkolů, které na vás čekají. Myš Trust Puck disponuje celou řadou užitečných funkcí, jako je například duální bezdrátové připojení, velmi tichá tlačítka nebo dobíjecí baterie šetřící životní prostředí. Citlivost myši je snadno nastavitelná pomocí tlačítka DPI.

Klíčové vlastnosti bezdrátové myši Trust Puck, černá

  • Bezdrátová myš Trust Puck s ultratenkým černým tělem vysokým 27 mm se snadno vejde do každého zavazadla
  • Velmi tichá tlačítka redukují nepříjemné zvuky při kliknutí až o 90%
  • Trust Puck je šetrná k životnímu prostředí díky použití dobíjecí baterie
  • Myš lze připojit prostřednictvím technologie Bluetooth nebo pomocí praktického USB mikro přijímače
  • Dosah bezdrátové sítě je 10 metrů
  • Díky symetrickému oboustrannému designu je Trust Puck vhodná pro praváky i leváky
  • Pomocí ovládacího tlačítka můžete nastavit citlivost myši (800, 1200 a 1600 DPI)

Trust Puck vyniká dokonale zaoblenými tvary

Myš Trust Puck vyčnívá z řady zejména svým minimalistickým provedením a výškou pouze 27 mm, díky čemuž ji snadno vměstnáte do tašky, kabelky či batohu. Malé rozměry ale nikterak nejdou na úkor použitelnosti, díky hladkému povrchu a dokonale zaobleným tvarům se myš dobře drží v ruce a je radost s ní pracovat. Myš Trust Puck má oboustranný design, takže ji mohou používat leváci i praváci.


Vyberte si způsob připojení

Trust Puck nabízí hned dvě možnosti bezdrátového připojení. V prvním případě bezdrátové spojení myši s počítačem či notebookem zajistí USB mikro přijímač, který stačí zasunout do klasického USB portu počítače. Po skončení práce lze přijímač bezpečně uložit přímo do přihrádky ve spodku myši, takže ho nebudete muset nikdy hledat. Druhou možností je potom připojení prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth s dosahem 10 metrů.


Myš Trust Puck při práci skoro neuslyšíte

Při náročné práci jistě nikdo nechce rušit své okolí neustálým hlasitým klikáním. Myš Trust Puck disponuje mimořádně tichými tlačítky, která dokážou, oproti ostatním myším, redukovat nepříjemné zvuky při kliknutí až o 90%, takže práce s myší je skoro neslyšitelná. Pro snadnější práci má Trust Puck tlačítko DPI, které vám umožní jednoduše přepínat mezi různými rychlostmi kurzoru. Spolu s pohodlným rolovacím kolečkem tak máte po ruce vše potřebné pro dokončení i velmi náročných projektů.


Nabíjecí baterie šetří peníze i životní prostředí

Jelikož myš Trust Puck pohání nabíjecí baterie, odpadnou vám starosti s opakovaným dokupováním a výměnou jednorázových baterií, které jsou velmi neekologické. Díky indikátoru budete vždy přesně vědět, když baterii začne docházet energie. Následně stačí myš připojit pomocí přiloženého USB-C dobíjecího kabelu a za chvíli můžete pokračovat v práci. Dobíjecí baterie šetří jak vaše peníze, tak i životní prostředí.


Parametry a specifikace

Připojení

Připojení Bezdrátová
Rozhraní Bluetooth, Bezdrátový USB přijímač
Typ baterie Li-Pol

Použití myši

Typ Cestovní
Určení Symetrická

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, MacOS

Senzor

Citlivost 1 600 DPI
Technologie Optická

Tlačítka myši

Funkce tlačítek Změna DPI, Tichá
Kolečko Klasické

Další vlastnosti myši

Podsvícení Bez podsvícení

Rozměry a hmotnost

Šířka 5,7 cm
Výška 2,5 cm
Hloubka 10,8 cm

Barva

Barva Černá
Kód:  JS267c9e2gc
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  24059
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12