Obnovit stránku

CONCEPT DG05C45bc

4,0 1 hodnocení
4 849,-

CONCEPT DG05C45bc

Hledáte kvalitní dřez, který ozvláštní interiér vaší kuchyně? Pak je pro vás granitový dřez DG05C45bc s odkapem od společnosti Concept jako stvořený. Černé barevné provedení z designové řady CUBIS skvěle doplní interiér vaší domácnosti. Dřez je vyroben z kvalitních přírodních materiálů. Materiál tvoří 80 % drcené žulové a křemičité směsi a 20 % pryskyřicového pojiva s barvivem. Zajisté oceníte kvalitní zpracování, které zajistí dlouhou životnost výrobku. Dřez Concept DG05C45bc je také vybaven praktickým PUSH-IN ovládáním, díky kterému bude používání dřezu naprosto hygienické a snadné. Dřez je vhodný pro montáž na desku s minimální šířkou skřínky 45 cm. Velkou výhodou přírodních materiálů je jejich snadná a rychlá údržba.

Kvalitní zpracování

PUSH-IN ovládání

Flexibilní využití


Klíčové vlastnosti granitového dřezu Concept DG05C45bc

  • Nadčasový design granitového dřezu Concept DG05C45bc s odkapem
  • Černé barevné provedení z designové řady CUBIS
  • Vyroben z kvalitních materiálů
  • Materiál tvoří 80 % drcené žulové a křemičité směsi a 20 % pryskyřicového pojiva s barvivem
  • Ideální pro montáž na desku s minimální šířkou skřínky 45 cm
  • Granit je stálobarevný a vysoce odolný proti mechanickému a chemickému poškození
  • Flexibilní využití - možnost umístit odkládací plochu z pravé či levé strany
  • Granitové dřezy nerezonují a navíc jsou vybaveny silnými a pevnými stěnami
  • Moderní tlačítkové výpusti PUSH-IN Button vám zaručí hygienické a pohodlné ovládání
  • Dřez Concept má 2 předvrtané otvory
  • V balení naleznete také kovové součástky
  • Další 3 barevné varianty - bílá, béžová a tmavě šedá

Nadčasový design granitového dřezu

Granitový dřez Concept DG05C45bc se pyšní moderním vzhledem s velmi snadnou údržbou. Zajisté oceníte také vysokou odolnost a kvalitní zpracování, které vám zaručí dlouhou životnost výrobku. Tento nadčasový kousek v slušivé černé barvě krásně doplní interiér vaší kuchyně, kterou vám bude každý závidět. V kombinaci s bateriemi značky Concept vypadá dřez ještě mnohem lépe. Designová řada CUBIS se opravdu povedla!

Přírodní materiály a kvalitní zpracování

Dřez Concept DG05C45bc je vyroben z kvalitních materiálů, díky čemuž je jasnou volbou pro vaši kuchyň. Materiál tvoří 80 % drcené žulové a křemičité směsi a 20 % pryskyřicového pojiva s barvivem. Granit je stálobarevný a vysoce odolný proti mechanickému a chemickému poškození. Dokonce zvládne i vysoké teploty a UV záření. Granit také zabraňuje vzniku skvrn, které by rušily vzhled dřezu. Výhodou přírodních materiálů je mimo jejich odolnost také snadná údržba. Granitové dřezy nerezonují a navíc jsou vybaveny silnými a pevnými stěnami, které nepřenáší vibrace. 

Snadné a pohodlné ovládání dřezu Concept DG05C45bc

Snadné ovládání je základem každého výrobku. Dřez Concept DG05C45bc však není výjimkou. Díky moderní tlačítkové výpusti PUSH-IN Button vám zaručí hygienické a pohodlné ovládání. Nemusíte tak sahat do dřezu a jednoduše jen stisknete tlačítko pro výpust. Pokud potřebujete uzavřít či otevřít výpust, stiskněte tlačítko, které je šikovně umístěno na vrchní straně dřezu Concept. Tlačítko nijak nenaruší vzhled, dokonale totiž splyne s dřezem. Vše je tak velmi snadno dostupné.

Concept DG05C45bc se pyšní jednoduchou montáží

Dřez Concept DG05C45bc je ideální pro montáž na desku s minimální šířkou skřínky 45 cm. Hranatý tvar dřezu působí velmi elegantně. Dřez disponuje sítkovým ventilem 3 1/2" s přepadem a sifonem s odbočkou na myčku nádobí. Montáž je opravdu jednoduchá. Navíc má dřez předvrtané otvory, díky čemuž je nemusíte složitě navrtávat. V balení naleznete také kovové součástky, které slouží na uchycení dřezu k pracovní desce. 

Flexibilní využití dřezu

Velkou výhodou dřezu Concept DG05C45bc je jeho flexibilní využití, díky čemuž můžete odkládací plochu umístit z pravé či levé strany. Sami si tak určíte stranu podle potřeb vaší kuchyně.

Další 3 barevné varianty 

Dřez z řady CUBIS má další 3 barevné varianty. Pokud vám černá barva neladí do interiéru kuchyně, podívejte se také na jiné barevné varianty jako je bílá, béžová či tmavě šedá barva. Vybrat si tak můžete barvu, která lahodí vašemu oku.

Doplňující informace:

Minimální šířka skřínky: 450 mm
Výpusť: sítkový ventil 3 1/2" s přepadem (součástí balení)
Sifon: s odbočkou pro myčku na nádobí (součást balení)
Počet předvrtaných otvorů: 2
Hmotnost: 12,2 kg
Teplotní odolnost: dlouhodobá 180 ° C, krátkodobá 280 ° C
Rozměry vaničky (d × š × h): 436 × 345 × 200 mm
Celkové rozměry (d × š × h): 500 × 620 × 306 mm

Parametry a specifikace

Typ

Tvar dřezu Obdélníkový
Vanička Bez vaničky
Odkap S odkapem
Varianta Oboustranný

Materiál dřezu

Materiál Granitový

Rozměry dřezové nádoby

Délka 43,6 cm
Šířka 34,5 cm
Hloubka 20 cm

Celkové rozměry

Délka 50 cm
Šířka 62 cm
Hloubka 30,6 cm

Montáž

Montáž Do roviny

Vlastnosti

Výpusť Sítková, S připojením na myčku
Otvory Vyvrtané otvory

Barva

Barva Černá

Příslušenství

Sifon součástí balení Ano
Kód:  CONDR005
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  dg05c45bc
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07