Obnovit stránku

Vestavné trouby HAIER

Vestavné trouby Haier

Vestavné trouby Haier

Vestavné trouby Haier představují vysoce funkční spotřebiče, které lze snadno propojit s chytrým telefonem přes Wi-Fi díky moderní aplikaci hOn. Teleskopické výsuvy jsou skvělým pomocníkem pro snadné vytažení plechu z trouby, praktické postranní osvětlení vám umožní vidět do každého koutku trouby a hladký povrch trouby včetně vnitřního smaltu jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších materiálů.

Vestavné trouby Haier

Vestavné trouby Haier

Vestavné trouby Haier Series 4 a Series 6 jsou vybaveny umělou inteligencí, se kterou snadno zvládnete připravit i ty nejsložitější recepty. Technologie umělé inteligence totiž dokáže automaticky nastavit ten nejlepší program vaření přesně podle požadovaných parametrů. Vestavné trouby Haier nabízí hned několik druhů interaktivního rozhraní, kterým lze snadno řídit celý proces vaření. Trouby I-Touch disponují celodotykovým TFT barevným displejem s mnoha přednastavenými recepty dostupnými přímo na displeji trouby. Trouby v designu I-Message jsou uživatelsky přívětivé díky textovému rozhraní, na kterém lze jednoduše nastavovat a vybírat režimy vaření. Některé modely trub v designu I-Message Steam nabízí také možnost parního vaření za pomoci parního generátoru v kombinaci s klasickým pečením. Pro design trub I-Turn je charakteristický centrální otočný ovládací knoflík v kombinaci s dotykovým ovládáním. Design trub I-Turn našel inspiraci v klasických troubách s otočnými knoflíky, přenesl je ale za pomoci moderních technologií do 21. století. Pomocí kombinace otočného knoflíku a dotykového ovládání lze tedy snadno nastavit program pečení, teplotu i čas pro ty nejlepší výsledky vaření. Díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní a ovládání přes chytrou aplikaci hOn se přenesete od vaření k zážitku!

Parní trouby Haier

Parní trouby Haier s praním generátorem kombinují nejmodernější technologie vaření a umožní vařit zdravá jídla se zachováním nutričních hodnot a chuti. Parní trouba Haier uvaří pokrmy tím nejzdravějším způsobem. Kompaktní parní trouba Haier disponuje funkcí Steam Pure s plným parním výkonem při nízké teplotě vaření. S její další funkcí Steam Warm lze znovu zahřívat již dříve tepelně připravené pokrmy, díky jejich tzv. regeneraci, tj. zachování všech důležitých živin v daném pokrmu. Díky funkci Steam Crisper lze pak snadno dosáhnout křupavých pokrmů bez tuku, a to díky kombinaci páry a ventilátoru. Objevte zážitek z vaření v páře!

Parní trouby Haier
Chytré trouby Haier s aplikací hOn

Chytré trouby Haier s aplikací hOn

Chytré trouby Haier s aplikací hOn, přes kterou lze ovládat, spravovat a maximálně využívat funkce dané trouby, vás přenesou do budoucnosti chytrého vaření. Aplikace hOn nabízí přístup k více než 300 receptům, tipům a radám i během vaření. Chytrou vychytávkou je také masová sonda s připojením přes Bluetooth, u které je možné sledovat aktuální stav pokrmu přímo v mobilní aplikaci. Ať už chcete postupovat podle receptu krok za krokem, nebo jen použít návrhy na čištění trouby, naše aplikace vám se vším poradí. Z aplikace hOn se stane váš osobní asistent při vaření.

    Čištění trouby Haier

    Smart vestavné trouby Haier nabízí všechny možné způsoby čištění vnitřního prostoru trub. Přirozený způsob čištění trouby nabízí tzv. hydrolytický systém (čištění párou), který troubu vyčistí jednoduchým, rychlým a ekonomickým způsobem. Stačí nalít dané množství vody na dno trouby a spustit příslušný čistící program. Trouba se pak o vše ostatní postará sama. Aby byla trouba čistá i během vaření se starají katalytické panely po vnitřních stranách trouby, které jsou vyrobeny z mikroporézní struktury. Ta mění tukové částice na plynné prvky a automaticky je tak odstraňuje. Vybrané modely disponují pyrolytickým programem pro čištění nečistot za vysoké teploty. Stačí vybrat příslušnou funkci a všechny usazeniny a zbytky pokrmů se jejich spálením při teplotě až 430 °C z vnitřku trouby odstraní.

    Samočistící trouby Haier
    Technologie ClimaTech

    Technologie ClimaTech

    Trouby Haier s technologií ClimaTech disponují speciálně tvarovaným krytem ventilátoru, který zaručuje rovnoměrné rozložení tepla uvnitř trouby. Trouby z řady I-Turn jsou vybaveny dvojitým grilem pro rychlejší výsledky připravovaných jídel. Díky kombinaci rychlostí ventilátoru je funkce Soft+ ideální pro přípravu chlebů, dortů a dalšího pečiva, které je po upečení krásné křupavé na povrchu a měkké uvnitř. Aktivní ventilace udržuje konstantní teplotu uvnitř trouby a tím zajišťuje bezpečnost a zabraňuje přehřátí. Díky dokonalému rozložení teploty, vlhkosti a horkého vzduchu uvnitř trouby zajistí technologie ClimaTech efektivní výkon a pomůže vám dosáhnout vynikajících výsledků. Vařte jako šéfkuchař!

      Upřesnit parametry
      22 položek

      Na vašem soukromí nám záleží

      My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

      Více informací
      Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
      P-DC1-WEB14