Obnovit stránku

VIVOTEK IT9388-HT

8 529,-

VIVOTEK IT9388-HT

Vnitřní a venkovní bezpečnostní IP kamera VIVOTEK IT9388-HT se záznamem ve QHD rozlišení

Kompaktní IP kamera VIVOTEK IT9388-HT je navržena pro monitorování venkovních, ale i vnitřních prostor. 5Mpx senzor se postará o kvalitní záznam videa ve vysokém rozlišení 2 560 × 1 920 pixelů s frekvencí 20 sn./s a díky širokému úhlu záběru 30° až 88° získáte dokonalý přehled o dění ve sledovaném prostoru. Ve výbavě nechybí pokročilé technologii VIVOTEK SNV a WDR Pro, pomocí kterých je kamera schopna pořídit vysoce kvalitní záznamy v prostředí s vysokým kontrastem i při slabém osvětlení. Pro zajištění spolehlivého fungováním v exteriéru zařízení disponuje krytím IP66 se standardem IK10.


Klíčové vlastnosti IP kamery VIVOTEK IT9388-HT

  • IP kamera vhodná pro venkovní nebo vnitřní umístění
  • Plynulý záznam v rozlišení 2560 × 1920 px, 20 sn/s
  • Záznam ve Full HD rozlišení s frekvencí 60 sn./s
  • Motorzoom objektiv s automatickým ostřením a úhly záběru 30° až 88°
  • WDR Pro (120 dB), 3D redukce šumu
  • SNV (Supreme Night Visibility) – zvýšená citlivost v noci
  • Smart IR noční přísvit na vzdálenost 30 m
  • Chytrá detekce pohybu
  • Komprese H.265 pro kvalitní záznam s úsporou dat
  • VIVOTEK IT9388-HT má slot na paměťové karty microSD/SDHC/SDXC
  • Instalace kabeláže přímo do těla IP kamery
  • Podpora napájení po datovém kabelu PoE dle normy 802.3af

VIVOTEK IT9388-HT má WDR Pro

Pomocí hardwarového řešení je dosaženo širokého dynamického rozsahu pro rozšíření viditelnosti obrazu ve světlých scénách s vysokým kontrastem. Výsledkem je mnohem lepší identifikace objektů a osob v záběru.

Smart Stream III

Technologií Smart Stream III využívá pokročilé algoritmy pro optimalizaci kvality požadované části obrazu v reálném čase. Je tak dosaženo maximálně efektivní využití šířky datového pásma a úspora datového toku. 

Noční režim (SNV)

Technologie Supreme Night Visibility využívá ultracitlivých optických senzorů pro vysoce kvalitní plnobarevný záznam videa i při nedostatečném osvětlení.

Kamera VIVOTEK IT9388-HT využívá Smart IR

Tato technologie automaticky nastavuje intenzitu osvětlení a zajišťuje, že kamera VIVOTEK IT9388-HT zachytí kvalitní obraz nejen v tmavých oblastech, ale i pokud se předmět zájmu nachází v blízkosti IR LED.

VIVOTEK IT9388-HT podporuje H.265, MJPEG

Video je nahráváno s využitím moderního kompresního kodeku H.265 a MJPEG, který při zachování vysoké kvality záznamu výrazně snižuje datový tok a nároky na síťový přenos.

Krytí IP66

Díky voděodolnému designu je bezpečnostní IP kamera VIVOTEK IT9388-HT vhodná pro použití v exteriéru a odolná proti všem povětrnostním vlivům a teplotním výkyvům až -40 °C.


Kamera VIVOTEK IT9388-HT pod ochranou antiviru Trend Micro IoT Security

Výrobce VIVOTEK spolupracuje s celosvětově uznávanou společností Trend Micro, která se zabývá počítačovým a síťovým zabezpečením. Díky tomu je IP kamera VIVOTEK IT9388-HT vybavena moderním antivirovým softwarem Trend Micro, který zajišťuje vysoké zabezpečení před kybernetickými útoky a maximální ochranu vašeho soukromí a dat.


Ke kameře VIVOTEK IT9388-HT získáte záznamový a přehrávací software

Součástí kamery je profesionální záznamový a monitorovací software VIVOTEK VAST 2, který umožní sledovat záznamy až z 32 IP kamer VIVOTEK. K dispozici jsou pokročilé funkce pro zlepšení zaznamenaného obrazu, možnost připojení až 8 monitorů, podpora přístupu přes webové rozhraní, integrace systémů třetích stran či pokročilé možnosti vyhledávání a exportu.

Parametry a specifikace

Konektivita

Podporované OS Windows

Vlastnosti

Použití Vnitřní, Venkovní
Provedení Turret
Další funkce ONVIF
Detekce Pohybu, Zvuku
Zvuk Vestavěný mikrofon

Video

Maximální rozlišení 2560 × 1920 px
Zorný úhel 88 °
Zoom Digitální
Komprese videa MJPEG, H.264, H.265

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Slot pro paměťovou kartu MicroSD
Max. velikost SD karty 256 GB

Rozměry

Šířka 105 mm
Výška 83 mm
Hloubka 105 mm

Využití

Oblast využití Zabezpečení
Kód:  NG260c40
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  IT9388-HT

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12