Obnovit stránku

WD RE Raid Edition 1TB 128MB cache

4,8 4 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

WD RE Raid Edition 1TB 128MB cache

Výkonný a spolehlivý pevný disk s kapacitou 1 TB a rychlým interním rozhraním SATA III. Ideální pro datová centra, podnikové servery nebo cloudová úložiště, kde díky pokročilé technologii poskytne stabilně vysoký výkon v širokém spektru aplikací. Disk se hodí pro pole úložišť s vysokou dostupností, která vyžadují robustní úložné zařízení.

Disk je ročně schopný zpracovat až 550 TB dat, což je jedna z nejvyšších hodnot zátěže mezi 3,5palcovými pevnými disky. Poskytuje tedy maximální spolehlivost v každém prostředí datového centra. S hodnotou  až 1,2 milionu hodin MTBF je odolný a spolehlivý i v nejnáročnějších prostředích. Využívá zdokonalené technologie RAFF monitorující disk a odstraňující lineární a rotační vibrace v reálném čase. Výsledkem je výrazně vyšší výkon v prostředí s vyššími vibracemi. Menší opotřebování záznamové hlavy a disku pak zajistí technologie NoTouch, díky které se hlava a disk nikdy nedotýkají.

Parametry a specifikace

Typ a kapacita

Rozměry

Šířka 101,6 mm (10,16 cm)
Výška 26,1 mm (2,61 cm)
Hloubka 147 mm (14,7 cm)

Barva

Barva Stříbrná

Užití

Použití Do počítače, Do serveru

Vlastnosti

Vyrovnávací paměť 128 MB
Kód:  FW297m1
Prod. číslo:  WD1004FBYZ
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16