Obnovit stránku

WHIRPOOL FFT M11 9X3BXY EE Freshcare+

Garance nejlepší ceny
16 990,-

WHIRPOOL FFT M11 9X3BXY EE Freshcare+

Přemýšlíte kde a jak rychle usušit prádlo? Došli jste k závěru, že nejlepším řešením bude pořízení si sušičky prádla za rozumnou cenu? Potom je Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE pro vás tou správnou volbou. Sušička prádla v tradičním bílém provedení spadá do energetické třídy A+++, pojme až 9 kg prádla a nabízí mnoho užitečných programů. Její hlučnost se pohybuje na hranici 64 dB. Na sušičce prádla Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE oceníte kromě běžných programů zejména ty speciálně vyvinuté pro šetrnou péči o vlněné prádlo. Sušička prádla bezesporu přispěje k pohodlnému chodu vaší domácnosti a disponuje technologií 6.SMYSLU, která vše zařídí za vás. 


Klíčové vlastnosti sušičky prádla Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE

  • Volně stojící sušička prádla Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE s tepelným čerpadlem
  • Přehledný displej s otočným voličem pro snadné ovládání programů
  • Efektivní program pro sušení vlněného prádla
  • Spotřebič spadá do energetické třídy A+++
  • Účinnost sušení A
  • Sušička Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE s technologií 6.SMYSL
  • Speciální technologie FreshCare+
  • Snadno přístupný filtr Easy Cleaning
  • Samočistění filtru
  • 10letá záruka na invertorový motor

Hlavní technologie sušičky Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE

Sušička Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE s inteligentním 6.SMYSLEM

Sušička Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE je vybavena inteligentním systémem 6.SMYSLU, který automaticky nastaví parametry sušení v závislosti na množství náplně, úrovni vlhkosti a teploty prádla. Vám stačí pouze stisknout příslušný program. Sušička Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE zajistí optimalizované využití energie a času.

Speciální technologie FreshCare+

Sušička Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE je opatřena speciální technologií FreshCare+, která udrží prádlo krásně svěží a voňavé. Po skončení sušícího cyklu je prádlo svěží až 6 hodin. Díky této technologii je prádlo jemné bez známek pomačkání. Buben se totiž otáčí ve dvou směrech. 

Energeticky úsporná sušička Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE

Součástí sušičky Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE je technologie s tepelným čerpadlem, který využívá uzavřený okruh chladného vzduchu, díky čemuž prádlo vysuší již při nízké teplotě. Šetří tak energii a vaší peněženku. Prádlo je navíc chráněno před poškozením. Technologie nevyžaduje žádnou další instalaci, jelikož funguje na systému bez ventilátoru. 

Samočistící filtr sušičky FFT M11 9X3BXY EE

Součástí sušičky Whirlpool FFT M11 9X3BXY EE je automatické čištění filtru, které se spustí vždy v průběhu sušení. Čištění probíhá pomocí intenzivního oplachování vodou, přiváděnou dvěma tlakovými tryskami. Samočistící proces vám ušetří spousty času a zároveň zajistí vždy dokonalé podmínky pro sušení vašeho prádla. 

10letá záruka na invertorový motor

Společnost Whirlpool poskytuje na sušičku FFT M11 9X3BXY EE 10letou záruku na invertorový motor. Tento typ motoru je velice tichý, jelikož při sušení minimalizuje vibrace a hluk. Bezkartáčový motor kontroluje pohyby bubnu a ochraňuje tak textilní vlákniny. 

Parametry a specifikace

Energetické parametry sušičky

Účinnost A
Hlučnost 64 dB
Spotřeba energie - sušičky 1,63 kWh

Vlastnosti

Typ modelu Samostatně stojící model

Rozměry sušičky

Hloubka 64,9 cm
Šířka 59,7 cm
Výška 84,9 cm
Hmotnost 48,5 kg

Funkce

Funkce sušičky Napojení na odpad, Odložený start, Tepelné čerpadlo, Displej, Rychlý program, Zvukový signál ukončení programu
Technologie sušičky FreshCare+, 6. smysl

Barva sušičky

Barva Bílá

Typ zásuvky

Země Česko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko
Kód:  WHSU016
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  869991633980
Odkazy: Informační list Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03