Obnovit stránku

FACKELMANN WILTSHIRE Nůž na maso 20cm s brousícím krytem

5 3 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

FACKELMANN WILTSHIRE Nůž na maso 20cm s brousícím krytem

WILTSHIRE nůž na maso 20cm je nepostradatelným pomocníkem do profesionálních i domácích kuchyní. Skvěle se hodí na úpravu a krájení masa, stejně tak jej můžete použít na krájení drůbeže či krůty. Nůž je vyrobený z velmi kvalitní nerezové oceli, která vyniká svojí odolností a antikorozními vlastnostmi. Předností nože je jeho multifunkční kryt, který kromě krytí čepele plní také funkci brousku. Nůž se tak díky samobrousícímu krytu přibrousí pokaždé, když jej z krytu vytáhnete. Kuchaři a kuchařky zajisté ocení také ergonomicky tvarovanou rukojeť, která zajištuje komfortní používání nože.

Klíčové vlastnosti WILTSHIRE nože na maso 20 cm

  • Skvělý pomocník do profesionálních i domácích kuchyní
  • Ideální pro krájení masa, drůbeže, krůty
  • Je vyrobený z nerezové oceli
  • WILTSHIRE nůž na maso je vybavený samobrousícím krytem
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť
  • Tlačítko bezpečnostního zámku
  • WILTSHIRE nůž na maso 20cm má červené označení

Kvalita a bezpečnost na prvním místě

Ikonické nože WILTSHIRE Staysharp vynikají svojí kvalitou, samobrousícím krytem a také bezpečnostním zámkem, kterým je krytka nože opatřená. Ten zaručí, že je nůž uchycený v krytu a nevypadne z něj, když se zrovna nepoužívá. Každý nůž této kolekce je také barevně označený, což je obrovskou výhodou při používání více nožů této značky současně. Díky barevnému označení si snadno zapamatujete, jaký nůž je na jaké použití. WILTSHIRE nůž na maso 20cm se stane vaším každodenním pomocníkem, který vás nezklame.

Rozměry nože:
33 cm

Rozměry čepele:
20 cm

Parametry a specifikace

Typ

Typ nože Kuchařský nůž
Materiál rukojeti Plast

Čepel

Materiál čepele Ocel
Délka čepele 20 cm
Kód:  WILBR200
Prod. číslo:  687113

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17