Obnovit stránku

Xbox 360 - Moto GP 13

4,5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Xbox 360 - Moto GP 13


Vítejte ve světě nadupaných závodních motocyklů, Pokud každých 14 dní usedáte v neděli před televizní obrazovky a fandíte našemu Karlovi Abrahámovi nebo snad jinému šílenci na dvou kolech, bude pro vás tato hra jasná volba. Známé italské studio Milestone zajistilo oficiální licenci v plné palbě a dočkáte se všech oficiálních jezdců v čele s aktuálním mistrem světa Jorge Lorenzem. Samozřejmě nechybí ani živoucí legenda v podobě Valentina Rossiho, zvaného "The Doctor".
Zbrusu nový engine věrně zobrazuje reálné tratě do posledního detailu. Díky příklonu k simulaci si dostatečně užijete pohled přímo z jezdcových očí skrz hledí helmy. Z několika herních režimů vyčnívá mód kariéry, kde začínáte v nejnižší kategorii a postupně se zlepšujete až na úroveň královské třídy. Zábavný on-line multiplayer zajistí neustálou motivaci k zlepšování projetí každé zatáčky.
Parametry a specifikace:
Určení: Xbox 360
Žánr: závodní
Hodnocení PEGI: 3+

Parametry a specifikace

Žánr

Žánr Závodní

Hodnocení PEGI

Věkové omezení 3 let
Závadnost obsahu Online
Kód:  MX106d
Prod. číslo:  8059617101206

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09