Obnovit stránku

XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

XFX Radeon RX 460 2GB Single Fan

Vysoký herní výkon za solidní cenu

Herní grafická karta XFX s čipem AMD Radeon RX 460 útočí na střední třídu nejen svým výkonem, ale i maximální úsporností. Grafické jádro této herní karty pohání 896 stream procesorů, které pracují na frekvenci 1220 MHz. GPU společně s 2 GB operační paměti GDDR5 s frekvencí 7000 MHz zajistí dostatek výkonu pro hraní nejnovějších titulů ve vysokém rozlišení.


Nízká provozní teplota

Nová 14nm FinFET technologie zajistí nízké teploty a stabilní výkon i u těch nejnáročnějších her. 14nm výrobní proces umožňuje na menší prostor umístit větší počet tranzistorů, což vede nejen k nárůstu výpočetního výkonu, ale i k vysoké energetické účinnosti.


Optimalizace výkonu

Hardwarová technologie XFX True Clock kontroluje frekvenci grafických procesorů a vždy zajistí optimální hodnotu výkonu s ohledem na aktuální situaci. Oproti softwarovému řešení je určení kmitočtu přesnější a zbytečně nezatěžuje systém.


Naprostá plynulost obrazu

Plynulé hraní bez sekání a trhání obrazu je snem každého gamera. S technologií AMD FreeSync se tento sen stává skutečností. I u nejnáročnějších her zajistí maximálně plynulý obraz bez artefaktů. Získejte 4K filmový zážitek s nejvyšším výkonem bez ohledu na frekvenci snímků. FreeSync pracuje s rychlostí vaší hry s neuvěřitelnou citlivostí a plynulostí.


Podpora API Vulkan

Díky podpoře grafického API Vulkan mohou herní vývojáři maximálně využívat potenciál grafické karty přímým přístupem ke GPUAplikace tak získávají přímou kontrolu nad grafickou akcelerací pro maximalizaci jejího výkonu.


4. generace architektury GCN

Grafické jádro s GCN architekturou přináší ohromující detaily a pohlcující VR s mimořádným grafickým výkonem a nízkou spotřebu energie. 4. generace grafického jádra disponuje asynchronními shadery s vylepšenou geometrií, takže si můžete vychutnat výjimečně plynulé hraní i u nejnovějších titulů s podporou DirectX 12 a API Vulkan.


Široká škála barev

Premium HDR na kompatibilních displejích významně rozšiřuje škálu barev a kontrastního poměru. Hry a filmy díky této technologii nabízí překvapivě ostrý, barevný a živý obraz se zvýšeným kontrastem, který vás naprosto pohltí.


Virtuální realita na dosah

S technologií AMD LiquidVR s podporou HMD (náhlavních VR displejů) zažijete tu pravou virtuální realitu. Pro větší autentičnost při procházení virtuálním světem je přidána podpora HDR (High Dynamic range), která zajistí, že renderované scény budou živější s větším kontrastem a plné věrných barev. 

Parametry a specifikace

Rozměry

Šířka 178 mm
Výška 40 mm
Hloubka 121 mm

Čip

Počet stream procesorů 896×
Výrobní technologie 14 nm

Výkon a použití

Použití Hraní her

Paměť

Typ paměti GDDR5

Frekvence

Frekvence jádra 1 220 MHz
Frekvence paměti 7 000 MHz (7 GHz)

Rozhraní

Pro připojení k PC PCI Express x16 3.0
Pro připojení monitoru DisplayPort, DVI, HDMI
Počet výstupů pro nabíjení 3

Technologie

Chlazení

Typ chladiče Aktivní
Velikost chladiče Dvouslotový

Spotřeba

Kód:  XFX105a1
Prod. číslo:  RX-460P2SFG5

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03