Obnovit stránku

XGIMI Halo

4,6 16 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

XGIMI Halo

Kompaktní projektor XGIMI Halo s Full HD rozlišením

Přenosný projektor XGIM Halo s atraktivním minimalistickým designem ověnčeným několika prestižními oceněními se stane atraktivním doplňkem každého moderního interiéru. Díky kompaktním rozměrům a vestavěné velkokapacitní baterii si můžete filmový zážitek dopřát opravdu kdekoliv. Kromě špičkové obrazové kvality s detailním Full HD rozlišením projektor XGIMI Halo disponuje také kvalitním zvukovým výstupem, který zajišťují duální 5W reproduktory Harman/Kardon.

Klíčové vlastnosti kompaktního LED projektoru XGIMI Halo

  • DLP LED Technologie
  • Full HD rozlišení (1920 × 1080 px)
  • Svítivost 800 ANSI lm
  • Kontrast 10000:1
  • Podpora technologie HDR
  • Operační systém Android TV 9.0
  • Interní úložiště 16 GB
  • Funkce Chromecast
  • Reproduktory 2× 5 W Harman/Kardon
  • Dobíjecí baterie s kapacitou 17 100 mAh
  • HDMI, USB, 3,5 mm audio jack, Bluetooth 5.0
  • Bluetooth dálkový ovladač

Jasné a ostré projekce ve Full HD rozlišení


Díky moderní DLP LED technologii poskytuje XGIMI Halo o 225 % jasnější obraz než běžné Full HD projektory. XGIMI Halo navíc zvládne i přehrávání obsahu ve formátu 4K Ultra HD. Ve výbavě projektoru nechybí podpora technologie HDR, která posouvá kontrast na zcela jinu úroveň pro zobrazení i těch nejjemnější detailů v úžasné ostrosti a realistických barvách.

Vaše domácí kino s podporou 3D technologie

O jasný a ostrý obraz s úhlopříčkou 30 až 300" se postará potažená čočka s vysokou propustností světla, která nabízí vynikající světelnost 800 ANSI lumenů a vysoký kontrastní poměr 10000:1. Přenosný projektor XGIMI Halo využívá kinosálovou technologii zobrazování 3D prostřednictvím aktivní závěrky, která oproti běžným projektorům poskytne zcela nový divácký zážitek, jenž vás dokonale vtáhne do děje.

Duální reproduktory Harman-Kardon

Vychutnejte si fantastickou kvalitu zvuku díky integrovaným duálním 5W reproduktorům Harman-Kardon, které poskytují dokonale vyladěný zvuk s prostorovým efektem. XGIMI Halo můžete využít i jako externí reproduktor a připojit k němu zvuková zařízení přes Bluetooth nebo 3,5 mm audio jack.



Perfektně ostrý obraz z jakéhokoliv úhlu

Přenosný projektor XGIMI Halo nabízí pokročilé technologie pro doostření a doladění obrazu, jako je autofocus s více než 10 000 ostřícími body nebo funkce Keystone pro korekci lichoběžníkového zkreslení ve vodorovném i svislém směru, díky které můžete promítat i z boku, ze shora nebo zespoda.

XGIMI Halo se systémem Android TV

Operační systém Android TV povýší projektor XGIMI Halo na multimediální zábavní centrum s intuitivním ovládáním. Získejte přístup k více než 5000 aplikacím, hrám nebo oblíbeným online službám. K dispozici je také podpora hlasového asistenta Google pro snadnější přístup k obsahu, rychlejší vyhledávání nebo ovládání chytré domácnosti.

Projektor se hodí i pro hraní her

S Android TV získáte rychlý přístup k ohromnému množství her včetně Final Fantasy, Minion Rush, NBA JAM a dalších. Ponořte se do herních světů na velké obrazovce doma, v přírodě, nebo na zahradě. Projektor XGIMI Halo je kompatibilní i s herními konzolemi PlayStation, Xbox a Switch.

Vestavěná technologie Chromecast

Chromecast se postará o bezdrátový přenos obrazu z mobilních zařízení se systémy Android, iOS, Mac nebo Windows. Užijte si na promítací ploše projektor uXGIMI Halo vaše oblíbené aplikace, videa a hry ve vysokém rozlišení a nenechte se omezovat obtěžujícími kabely.


XGIMI Halo nabízí špičkový výkon

Přenosný projektor XGIMI Halo je vybaven zcela novým čipem Amlogic T950X2 a Mali G31 GPU s 2 GB RAM a 16 GB interním úložištěm. Tato konfigurace poskytuje vysoký výkon pro špičkovou kvalitu obrazu a rychlejší automatické zaostřování.

Dlouhá životnost LED zdroje světla

Full HD projektor XGIMI Halo disponuje vysoce účinným LED zdrojem světla, díky kterému budou vaše projekce dokonale ostré a jasné po celou dobu životnosti zdroje, která činí až 30 000 hodin při standardních projekcích, nebo 20 000 při přehrávání filmů.


Parametry a specifikace

Typ zásuvky

Země Česko, Slovensko, Maďarsko, Německo, Rusko, Rakousko, Chorvatsko, Francie, Polsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozlišení

Nativní rozlišení 1920 × 1080 px
Maximální rozlišení 3840 × 2160 px
Poměr stran 16:9
Kontrast 10 000:1

Projekční plocha

Úhlopříčka obrazu (min.) 76,2 cm (30 ")
Úhlopříčka obrazu (max.) 762 cm (300 ")

Technologie

Zdroj světla LED
Svítivost 800 ANSI lm (640 ISO lm)
Svítivost (ECO) 600 ANSI lm
Životnost 30 000 h (1 250 d)
Hlučnost 30 dB
Maximální spotřeba 90 W

Připojení

Typ připojení HDMI 2.0
HDMI 1 ks
Další připojení USB 2.0, Sluchátkový výstup, WiFi, Bluetooth

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI
Ostatní vstupy/výstupy USB, WiFi, Bluetooth, Audio jack výstup

Vlastnosti a funkce

Umístění Na strop, Na stůl, Na zeď, Na zem
Funkce 3D, Napájení z baterie, Apple Airplay
Výbava OS Android, Integrovaná baterie, Dálkové ovládání

Rozměry

Šířka 11,35 cm
Výška 17,15 cm
Hloubka 14,5 cm
Hmotnost 1,6 kg
Kód:  XGI00h3
Prod. číslo:  HAL10
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01