Obnovit stránku

YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2

Garance nejlepší ceny
1 589,-

YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2

Ocitli jste se v situaci, kdy nutně potřebujete nějaké bezpečné, ale přitom levnější řešení pro ochranu menšího objemu bankovek či důležitých dokumentů? Potom vaše potřeby jednoduše vyřeší sejf. Bezpečnostní schránka YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2 je oblíbená především pro své univerzální použití. Zvládne totiž uschovat předměty různé velikosti i druhu. Sejf do domácnosti YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2 se řadí k nejoblíbenějším produktům v této sekci. Hravě uschová jakékoliv důležité dokumenty, peníze nebo šperky nižší hodnoty. Z důvodu co největší bezpečnosti je potřeba, abyste sejf připevnili do stěny a do podlahy. Nutno také podotknout, že sejfy oproti trezorům nedisponují certifikací zámku a pláště. Ale i tak se není třeba obávat ztráty vašich věcí, navíc vás může příjemně překvapit místo chybějícího certifikátu nižší pořizovací cena sejfu. Otevírání se děje pomocí elektronického zámku, stačí jednoduše zadat kód. Barva sejfu YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2 je černá. Spolehlivá a kvalitní ochrana je důležitou součástí vašeho klidu, neboť už se nemusíte o vaše cennosti bát.

Základní parametry YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2

  • Domácí sejf se jednoduše ovládá a zároveň je oblíbený pro své kompaktní rozměry
  • Bezpečnostní schránka byla vyrobena pro široké spektrum použití
  • Zamykání sejfu YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2 se děje pomocí elektronického zámku
  • Pro upevnění do stěny a do podlahy využijte připravené otvory na povrchu schránky

Další vlastnosti sejfu YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2

Před tím, než budete vybírat správný sejf se rozmyslete, co v něm budete ukrývat. Sejf YALE Safe Value Medium YSV/250/DB2 se řadí svými rozměry mezi střední produkty ve své sekci. Rozměry vnějších stran jsou 25 × 35 × 25 cm. Co se týká vnitřních rozměrů, ty pak činí 24 × 34 × 20 cm. Vyšší hmotnost nerovná se vyšší zabezpečení sejfu. To více souvisí s jeho opláštěním. Nad hmotností byste se tedy měli zamýšlet především kvůli stěhování. Tento produkt YALE byl vyroben s hmotností 5,6 kg.

Parametry a specifikace

Konektivita

Napájení Na baterie

Vlastnosti

Typ trezoru Bezpečnostní schránka, Domácí trezor
Ukotvení Do stěny, Do podlahy
Zámek Elektronický na kód

Vnější rozměry

Vnější výška 25 cm
Vnější hloubka 25 cm
Vnější šířka 35 cm
Hmotnost 5,6 kg

Vnitřní rozměry

Vnitřní výška 24 cm
Vnitřní šířka 34 cm
Vnitřní hloubka 20 cm

Barva

Barva Černá
Kód:  YALsej08
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  YSV/250/DB2
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01