Obnovit stránku

ZAGG invisibleSHIELD HD Sony Xperia Z3 Compact

4,4 5 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

ZAGG invisibleSHIELD HD Sony Xperia Z3 Compact

Ochranná fólie invisibleSHIELD HD je vyvinuta speciálně pro milovníky ostrého a dokonale čistého obrazu. invisibleSHIELD HD má pevnější a tvrdší povrch než základní model invisibleSHIELD Original. 



Povrch invisibleSHIELD HD připomíná sklo a zlepšuje ostrost obrazu a pestrost barev bez jakéhokoliv zkreslení. Díky pevnějšímu materiálu je invisibleSHIELD HD také snazší na instalaci.


Fólie invisibleSHIELD je vyráběna z patentovaného materiálu, který byl původně vyvinutý pro náročné potřeby americké armády. Ta tuto fólii používá jako ochranu velmi drahých a citlivých lopatek vrtulí helikoptér, kde perfektně slouží a brání jejich poškození prachem, kamínky a různými úlomky. Je fascinující, že invisibleSHIELD tak dokonale plní svoji ochrannou funkci, i když je pouze 0,2 mm tenká. Další úžasnou vlastností, kterou je invisibleSHIELD fólie zajímavá, je její samoléčivá schopnost. Drobné škrábance, ťukance a ranky se díky exkluzivnímu patentovanému materiálu samy zacelí.



Jestliže je fólie invisibleSHIELD dost dobrá pro helikoptéry americké armády, jistě je skvělou ochranou také pro vaše elektronická zařízení. I zde bude perfektně sloužit, chránit jejich displej, případně i jejich zadní část. Vyzkoušejte neviditelnou ochranu pro svůj přístroj, invisibleSHIELD HD je perfektním řešením pro jakékoliv elektronické zařízení. Ideální poměr ceny a kvality pro milovníky dokonalého obrazu.


Něco navíc! Doživotní garance výměny!

invisibleSHIELD HD je skvělým ochráncem a pomocníkem, přesto se ale může opotřebovat, umazat nebo poškodit. Nabízíme unikátní program Nadoživotí, díky kterému si svoji ochrannou fólii invisibleSHIELD pro dané zařízení zakoupíte pouze jednou. Až se vám invisibleSHIELD umaže nebo poškodí, my vám jej bezplatně (pouze za cenu poštovného) vyměníme za nový kus. Více informací na www.nadozivoti.cz. Jediné, co požadujeme, je vaše registrace na stránkách bezobalu.eu do programu Nadoživotí.


Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Sony Xperia Z3 Compact (na displej smartphonu)

Provedení:
HD verze fólie – čistý a nezkreslený obraz

Parametry a specifikace

Vyberte si značku/model telefonu

Značka telefonu Sony
Model zařízení Xperia Z3 Compact

Určení

Určení Na displej přístroje

Povrch

Povrch Lesklý

Obsah balení

Balení osahuje Čisticí hadřík
Kód:  IN008v9k
Prod. číslo:  ZGX3CHWS-F00
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16