Obnovit stránku

ZEPP TENNIS

3,0 1 hodnocení

ZEPP TENNIS

ZEPP TENNIS je revoluční pomůckou pro analýzu tenisových úderů. Pomocí něho jednoduše najdete chyby ve své technice a zlepšíte svůj forhend i bekhend. Integrovaný Bluetooth zajistí jednoduché propojení s kompatibilními zařízeními. Jedná se o ideální doplněk vedoucí k rychlému zlepšení techniky vašich úderů!

Senzor jednoduše připevníte ke své raketě. Systém přichycení je optimalizován tak, aby vás neomezoval při hraní. Připojte svůj smartphone k senzoru pomocí bezdrátové technologie Bluetooth a sledujte, jak jsou automaticky přenášena data do speciální aplikace Zepp Tennis. Tato aplikace je zdarma dostupná v obchodě s aplikacemi dle operačního systému, který využíváte na svém smartphonu. V současnosti je k dispozici pro iOS a Google Android.

Bezplatná aplikace Zepp Tennis ve spojení se senzorem je schopna vytvářet opravdu detailní statistiky, týkající se vašich úderů, a také 3D animace vašich úderů. V rámci těchto animací uvidíte moment, kdy jste udeřili do míčku a budete schopni optimalizovat své údery. Můžete si prohlédnout statistiky bekhendových, forhendových úderů a smečí. Také jste schopni zjistit kolik úderů bylo topspinových, s falší nebo bez falše. Aplikací je také zaznamenáván čas, který jste strávili na kurtu. Přenos dat v reálném čase vám umožňuje po každém úderu probrat techniku a tím se ihned snažit reagovat na zjištěné nedostatky.

Obsah balení:

  • senzor
  • úchyt na tenisovou raketu
  • USB nabíječka

Kompatibilní zařízení:

  • iOS 7.0 a vyšší
    • iPhone 4S a novější
    • iPod Touch 5. generace a novější
    • iPad 2. generace a novější
  • Google Android 4.1 a vyšší

Kód:  FTBA009i
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13