Obnovit stránku

Ztylus Revolver CameraKit Metal pro iPhone 6 Plus/6S Plus

Příslušenství ke zboží

Ztylus Revolver CameraKit Metal pro iPhone 6 Plus/6S Plus

Ztylus Revolver CameraKit Metal představuje cenově výhodnou sadu ochranného pouzdra s výklopným stojánkem a čtyřmi výměnnými objektivy v unikátním revolverovém nástavci. S tímto setem získáte hned několik výhod najednou pro váš iPhone. V první řadě dramaticky zlepšíte fotografické vlastnosti mobilního telefonu. Navíc iPhone bude neustále chráněn elegantním a velmi odolným pouzdrem. Kromě toho můžete zakoupit další příslušenství např. LED přisvětlení, držáky, gripy a další. Pouzdro zůstává, měníte pouze příslušenství. 

Klíčové vlastnosti

  • Určeno pro iPhone 6 Plus / 6S Plus
  • Set polykarbonátového krytu s výměnnými objektivy
  • Integrovaný stojánek
  • Stylové kovové prvky
  • Vysoká kvalita použitých materiálů
  • Možnost dokoupení dalšího příslušenství

Skutečná ochrana mobilního telefonu

Ochranné pouzdro je přesně na milimetr vyrobeno na tělo iPhonu, přičemž zachovává veškeré jeho funkce a nijak neomezuje funkčnost telefonu. Samozřejmostí jsou tedy veškeré výřezy pro konektory a tlačítka včetně fotoaparátu. Mobilní telefon ochrání před pády, škrábanci a částečně i před prachem. Nijak zásadně nezvyšuje rozměry ani hmotnost přístroje, i proto se skvěle drží v ruce. Bonusem navíc je stojánek, který využijete při sledování filmů nebo prohlížení fotografií.

Revolver 4 v 1

Revolverový nástavec ukrývá celkem čtyři výměnné objektivy – makro 10×, širokoúhlý, rybí oko a polarizační filtr. Díky tomu budete moci vytvářet poutavé snímky za jakékoliv situace. S kombinací iPhonu a této sady objektivů již nebudete potřebovat klasický fotoaparát. Za zmínku zajisté stojí i technologie SmartFlip, která zajišťuje plynulé a přesné zapadnutí objektivů do správné polohy. Vysoká kvalita a precizní dílenské zpracování je naprostou samozřejmostí – každá čočka je důkladně vyleštěna a uložena v přesném pouzdře z anodizovaného hliníku.

  • Polarizační filtr – ořezává ostré odlesky a oslňující odrazy slunečního světla, díky čemuž vyniknou přirozené a syté barvy
  • Rybí oko – obsáhne až 180° zorného pole, díky čemuž lze vytvářet pozoruhodné snímky
  • Makro (10×) – vzdálenost pro ostření přibližně 18 mm umožňuje fotografovat velké detaily
  • Širokoúhlý objektiv – zdvojnásobuje plochu snímanou běžným iPhonem
Kód:  ZTLS3i
Prod. číslo:  PZL-005

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03