Obnovit stránku

Krups

Krups brandpage

KRUPS – Protože na detailech záleží

Design, konstrukce a preciznost – to jsou hlavní přednosti výrobků značky KRUPS. Už více než 175 let se firma zaměřuje na inovaci, technickou dokonalost a vysokou kvalitu. Díky těmto hodnotám její produkty naplňují potřeby zákazníků. Značka KRUPS vám přináší i mnoho dalších výhod jako jsou dárky k nákupu a garance opravitelnosti produktů po dobu 15 let.

Automatické kávovary KRUPS

Automatické kávovary KRUPS

Dopřejte si radost z dokonale připravené kávy v pohodlí vašeho domova. O přípravu se postará patentovaný systém Quattro Force – od rychlého mletí zrn, precizní tempování až po samotnou přípravu pomocí integrované spařovací jednotky. I údržba probíhá bez starostí - zcela automaticky, stačí vložit jen čistící tabletu.

Kapslové kávovary KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Kávovary z řad Dolce Gusto vás uchvátí svým netradičním a atraktivním designem. Nabízí přes 20 lahodných kávových nápojů, ale také čaj a studené nápoje. Potěší svou barevnou rozmanitostí a kompaktními rozměry. Samozřejmostí je profesionální tlak 15 barů i snadná obsluha.

Kapslové kávovary KRUPS NESCAFÉ® Dolce Gusto®
Kapslové kávovary KRUPS NESPRESSO

Kapslové kávovary NESPRESSO KRUPS

Kávovary NESPRESSO KRUPS jsou prémiové kapslové kávovary pro opravdové milovníky kávy. Vyberte si z nekonečných možností kávových kreací z celého světa v kapslích pro kávovary typu Nespresso a připravte si je na elegantních přístrojích KRUPS. Výsledkem bude vždy perfektní káva s plným aromatem.

Pákové kávovary KRUPS

Máte rádi tradiční přípravu kávy? Vychutnejte si vyvážené espresso s pákovým kávovarem KRUPS Steam & Pump. V malém stylovém těle se skrývá množství inovací značky KRUPS. Patentovaný thermoblock zajišťuje rychlejší předehřátí a precizní regulaci teploty. Systém pěchování připraví tak silné espresso, jak máte rádi. Máte-li rádi ristretto nebo americano, tak oceníte ruční nastavení objemu. Dokonalé pěny u kapučína dosáhnete díky profesionální parní trysce.

Pákové kávovary KRUPS
Pěniče na mléko a mlýnky na kávu KRUPS

Pěniče na mléko a mlýnky na kávu KRUPS

Chcete vaši oblíbenou kávu čerstvě namletou a v hrubosti podle vašich představ? Vyberte si některý z mlýnků na kávu KRUPS. Dostali jste chuť na cappuccino, caffé latté či teplé mléko? S automatickým napěňovačem mléka KRUPS to není žádný problém. Umí jednoduše vyrobit lahodnou pěnu jako od baristy.

Příslušenství ke kávovarům KRUPS

Chcete mít svou kávu chuťově ještě vyladěnější než doposud? Stačí nainstalovat filtr pro kávovary KRUPS do nádobky s vodou. Samozřejmostí všech automatických kávovarů je automatické propláchnutí po každé přípravě. Pro nejlepší chuť kávy a prodloužení životnosti kávovaru stačí třikrát ročně použít odvápňovač a čistící tablety KRUPS. Proces čištění poté běží již bez starostí automaticky.

Příslušenství ke kávovarům KRUPS
Garance opravitelnosti 15 let

Garance opravitelnosti 15 let

Značka KRUPS vám zaručuje servis u většiny svých výrobků po dobu 15 let za přiměřenou cenu. Po celém světě je 6 200 autorizovaných servisů. Případná oprava je bez zbytečných prodlev, protože KRUPS po celých 15 let garantuje rychlou a levnou dodávku náhradních dílů. Výrobky jsou navíc konstruovány tak, aby byl případný servis co nejjednodušší a co nejrychlejší. Garance opravitelnosti produktů po dobu 15 let.

    Upřesnit parametry
    59 položek

    Na vašem soukromí nám záleží

    My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

    Více informací
    Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
    P-DC1-WEB03